AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, parti programı için gittiği Muğla’da havaalanında kendini kötü hissedince hastaneye kaldırıldı. Şahin’in rahatsızlığı ile ilgili açıklama yapılmadı.
AK Parti’nin düzenlediği Türkiye Buluşmaları kapsamında Muğla’ya giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, havaalanında rahatsızlandı.
Uçaktan inişte partililerin karşıladığı Fatih Şahin hastaneye kaldırıldı. Şahin’in rahatsızlığı ile ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.
AKP Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Şahin'in rahatsızlanması sebebiyle toplantıya katılamayacağını ifade etti ve "Genel başkan Yardımcımızın küçük bir rahatsızlığı söz konusu oldu gecikmeden dolayı kusura bakmayın. Kendisine buradan geçmiş olsun dileklerimizi hem şahsım hem teşkilatım hem Muğla adına iletiyorum" açıklamasında bulundu.
Hadi hayırlı bir haber gelsin
Devamı gelir inşallah amin..
Hadi insallah