AK Parti'den İstifa Edenlere Kaset Şantajı İddiası

Ak Parti'den ayrılmak isteyenlere gizli çekimli video ve kaset şantajlarının yapıldığı  ileri sürüldü.

İstifa etmek isteyenleri önleyen bir mekanizma

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Barış Pehlivan, AK Partiden istifa etmek isteyenler için bir mekanizma kurulduğunu da belirtti.

Gizli görüntüler dosyalanıyor

AK Parti'dekilerin özel hayatları takip edilip kayıt altına alınıyor ve sonrasında görüntülerin dosyalandığı iddia edildi.

"Erdoğan'ın bilgisinde..."

Takip sonucu ele geçirilen görüntüler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sonrasında da kayda alınan Ak Partili'ye izlettirildiği öne sürüldü.

Ayrılmak isteyenlere şantaj

Ayrılmak isteyenlere şantaj yapıldığını yazan Pehlivan, kayda alanların 'iyilikleri için yapılıyor' dediğini de kaleme aldı. Ayrıca Pehlivan, AK Parti'den ayrılmak isteyenlere 'Sakın gitme, gidersen bunlar ifşa olur' denildiğini de belirtti.

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
03.08.2022

Ellerindeki adamları şantajla elde tutacak bir aciziyet. Gerçekten gözünü karartıp gitmek isteyeni de kaset bağlar mı bilemem.

05.08.2022

Kasetle gelenler herkesi kendi gibi aciz sanır... gayette götüne tekme yiyip gidiyor müptezellikleri ortaya çıkanlar herkesi kendiniz gibi sanmayın

03.08.2022

kendi pisliğinde boğulmak bu heralde

03.08.2022

Dünya siyasi tarihinde en çok ahlak dersi veren ahlaksızların bir araya geldiği partinin üye kaydı da kendilerine yakışır olmalıydı. Eee haksız da değiller 3 kuruş etmeyen adamları en baba konumlara getirip, zenginliklerine zenginlik katmalarının bir bedeli olmalıydı.

TÜM YORUMLARI OKU (14)