AK Parti’den CHP’li Başkana Teklif: ‘Bize Katıl Tüm Şehri Sana Verelim’

‘Hatay’ın her şeyini sana teslim edeceğiz’

TV5’te yayınlanan ‘Ankara Bürosu’ programına katılan Lütfü Savaş, AK Parti tarafından kendisine yapılan teklifi şu şekilde açıkladı;

“40 gün önce üst düzey bir yetkili geldi. ‘Sen milliyetçi muhafazakâr bir çizgidesin, tipoloji olarak uygun değilsin’ dedi. Gel seni hemen Cumhurbaşkanımızla görüştüreceğiz. Hatay’ın her şeyini sana teslim edeceğiz’ dedi”

‘AK Parti’de rahatsız olanlar var ancak korkuyorlar’

Lütfü Savaş, ‘Seçim öncesi AK Parti’den kopuşlar olabilir mi?’ sorusuna ise şu şekilde cevap verdi;

“Her camiada görüşebileceğiniz insan var. Bir daha görüşemeyeceğiniz insanlar da var. O camiada düzgün insanlar var ve ben görüşüyorum da. Çok dertliler. Kurulurken felsefeleri vardı. Beni davet ederken de vardı, daha bitmemişti. Ama o felsefe ve ruh kalmamış. Çok üzgünler ve korkularından da konuşamıyorlar.”

Lütfü Savaş'ın açıklamaları

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
YORUMLAR

"İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur."

22.10.2022

Ak Partiyse yapar arkadaslar.Onlar PKK nin iki numarasini TRT de Terör örgütünün borusunu öttürür gibi konusmasina suc saymadilar bide utanmadan bir Reyting mücadelesi icin yapilmis olabilir diyenler iste bunlar onlar her türlü pislik teklifin sahibidirler yaparlar hic de utanmazlar.

22.10.2022

Yav neler neler teklif ediyorlar, ülkeyi yönetmek istemelerinin tek nedenide daha çok zengin olmak

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ