AK Parti’de İkinci Tur Hazırlığı: ‘Herkesle Görüşmeye Hazırız’

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, seçimin ikinci tura kalması halinde tüm herkesle görüşmeye hazır olduklarını açıkladı.

Türkiye, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimleri hazırlanıyor. Dört adaydan biri, ilk turda yüzde 50’den fazla oy alamazsa seçim ikinci tura kalacak.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, seçimin ikinci tura kalması durumunda tüm herkesle görüşme yapabileceklerini açıkladı.

A Haber’de konuşan Bülent Turan, “Ümit ediyoruz yeni dönemde milletimiz ‘evet’ derse ve bize devam imkânı verirse, çok daha büyük bir motivasyonla her sosyal kesimin sorunlarını çözmek için büyük bir mesai harcayacağız” ifadelerini kullandı.

Turan, “Seçim ikinci tura kalırsa, Türkiye’nin büyümesi ve hedefleri için, biz herkesle görüşmeye, herkesle iddialarımızı paylaşmaya açığız. Biz ülkenin birliğine beraberliğine taraf olan, terörle bağının olmadığını bildiğimiz herkesle görüşmeyi bir görev biliriz." diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Nisan Ayı Seçim Anketi Sonuçları: 9 Şirketin 8'i Aynı Adayın Kazanacağını Söyledi

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
02.05.2023

Terörist dedikleri HDPye yeşil ışık 💡

02.05.2023

Tüm herkesle!! O koltuklardan gitmemek için Ebu Cehil parti kursa onunla bile masaya oturur bu kanı bozuklar

02.05.2023

Tahmin ettiğim gibi amaçları buydu, kendileri itiraf etti nihayet. İ-nc-e 'nin ve O-ğa-n 'ın aday yapılmasının, tip'in ve memleket'in bu kadar parlatılmasında; her iki cephede de muhalefet oylarını olabildiğince bölmek ve meclis seçimlerinde karşıyı koalisyona zorlamak.

TÜM YORUMLARI OKU (12)