AK Parti'de Deprem: 4 Başkan Görevden Alındı

Seçim sonrası AK Parti'de sular durulmadı. Görevden almalar, istifalar peş peşe yaşanırken, genel merkez 4 ilçe başkanı için harekete geçti. Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre; genel merkezin kararıyla Bodrum, Datça, Marmaris ve Dalaman başkanlarının istifaları istendi.

Muğla’da iki hafta önce de Milas İlçe Başkanı Emin Çelik görevden alınmış, yerine il Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçal Doğru atanmıştı.

Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre; AK Parti genel merkezi tarafından Bodrum, Datça, Marmaris ve Dalaman ilçe başkanlarının istifaları istendi. Yıl sonuna kadar yapılması planlanan ilçe kongrelerine önümüzdeki günlerde atanacak yeni başkan ve yönetimleriyle gidileceği öğrenildi.

Yazının tamamı

Cinsel İstismardan Kaçan 14 Yaşındaki Kız Çocuğu Polise Sığındı: 18 Kişiden 10'u Tutuklandı
İstanbul Havalimanı'nda Hareketli Anlar: Ülkeden Kaçan Lübnanlılar Türkiye'ye Geliyor
Dikkat: İstanbul Çıkışlı Üç Ülkeye Seferler İptal Edildi, Acil İnişler Başladı

Popüler İçerikler

Narin Güran Soruşturmasında Süreç Tıkanıyor: Kimlik Kartına Kadar Düşünmüşler!
Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
YORUMLAR
02.10.2024

Aralarında örgütleşip, istemediklerinin ayaklarını kaydırıyorlardır. Erdem kavramları tamamen çökmüş bir siyasi harekette kim kimden daha iyi de başkalarını beğenmiyor?

02.10.2024

nolacak, başkanlığı alırlar, ormanın bi bölümünü birine taş ocağı, bi bölümünü birine maden, bi bölümünü de imara açıp birine ver villa yap diye peşkeş çekerler, böyle görevden almaya takla atar bunlar...

02.10.2024

2028 de Erdogan secilsin diye yol acmak icin ikide bir Yeni Anayasa dillendiriliyor.Göreceksiniz bu suc makinalarinin yaptiklara suclara kilif olarak diycekler ki Eeski Anayasa yüzünden bu cezasizlik gelin yeni Anayasayla bunlarin canini yakalim diyerek dalga gececeklerdir.

02.10.2024

Bunu dediğini bende hep diyorum zaten, seçime yakın bir zaman, bir anayasa değişikliği, CB on defa seçilebilir diye madde ekleyecek, ama şimdi erken seçim olma olasılığına karşı, anayasa maddesini erkene çekecek görülüyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ