AK Parti Cephesinden İlk Tepki: ‘Korkmaya Başladınız’

Altılı Masa’nın bugün yapılan toplantısı sonrasında açıklanan metinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kanunen aday olamayacağı ifade edilmişti. Altılı Masa’nın açıklamasına ilk tepki, AK Partili Hamza Dağ’dan geldi.

Altılı Masa’nın yaptığı ‘Erdoğan’ın adaylığını kabul etmiyoruz’ açıklamasına bu içerikte değinmiştik

Altılı Masa'nın 11. Toplantısı 9 Saat Sürdü: "Erdoğan Bir Kez Daha Aday Olamaz"

‘Seçim yaklaşınca korkmaya başladınız’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından Altılı Masa’nın açıklamasına tepki gösterdi.

Bugüne de Cumhurbaşkanımızın adaylığını tartışmaya açamadınız’ diyen Dağ; “Erdoğan’ı yeneceğiz dediniz. Seçim ve mağlubiyet yaklaştıkça korkmaya başladınız. Kendi aday çıkaramama beceriksizliğinizi perdelemeye çalışıyorsunuz. Anayasa ortada, yasa açık. Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığının önünde hiçbir engel yok. Korkunun ecele faydası yok. En güçlü adayınızla gelin. Yine kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

Hamza Dağ’ın paylaşımları

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
YORUMLAR
26.01.2023

Yasa tanımaz haramiler olayı çarpıtmak için emri aldılar. Şimdi hepsi bir ağızdan korkuyorsunuz mavali okuyor. Sen asıl kendi insanlığını sorgula, Erdoğan olmasa bir halt değiliz diyorsun bu açıklaman ile

26.01.2023

bunun danışmanı değil miydi kokaini çeken? nerenden okuyorsun anayasayı kardeşim vurdun mu pudra şekerinin dibine hayırdır?

26.01.2023

Kim korkmus belli oluyor.HDP ye gidipte Milletin gözünde tam kücüldünüz.HDP YSK nin kaydina göre legal bir parti.Ama istediginiz olmadi diye simdide kapatma davasina gaz veriyorsunuz.O kadar utanmaz ve piskinsiniz ki her bir kapidan kovuluyorsunuz.Sen simdi ne güzelde alistin .Milletvekili oldugum süre icinde o kaymaklar yedim ve bitecek diye kuduruyorsun ama unuttugun bir sey var yediklerinizin caldiklarinizin hesabini da soracaklar.Sen bos ver Tayyip Erdogani sen kendini kurtar.

TÜM YORUMLARI OKU (13)