Ajax, Sahada Kalp Krizi Geçiren Abdelhak Nouri İçin Ailesine 7 Milyon 850 Bin Euro Tazminat Ödeyecek

8 Temmuz 2017'de Werder Bremen ile Ajax arasında oynanan hazırlık maçında kalp krizi geçirip beyninde hasar oluşan Abdelhak Nouri, 2.5 yıl komada kalmıştı. Hollanda ekibi Ajax ile Nouri'nin ailesi mahkemeden bağımsız olarak anlaşmaya vardı.

Ajax kulübü, 2017 yılında Avusturya'da oynanan hazırlık maçında kalp krizi geçiren ve yaklaşık 3 yıl komada kalan Abdelhak Nouri'nin sahadaki tıbbi bakımının yeterli olmadığı kanaatine vardıklarını ve oyuncuya tazminat ödemeyi kabul ettiklerini açıkladı

Ailesinin haksız fesih nedeniyle açtığı tazminat davası sonuçlandı

Ajax kulübü, 2017 yılında Avusturya'da oynanan hazırlık maçında kalp krizi geçiren ve yaklaşık 3 yıl komada kalan Abdelhak Nouri'nin sahadaki tıbbi bakımının yeterli olmadığı kanaatine vardıklarını ve oyuncuya tazminat ödemeyi kabul ettiklerini açıkladı. Açıklamada Ajax kulübünün oyuncuya toplamda 7 milyon 850 bin Euro ödeyeceği ifade edildi. Ayrıca 2017'den beri Ajax kulübünün Nouri'nin bakımı için yapılan masraflarının da ödeneceği kaydedildi.

Hayatını sürdürebilmek için ailesine bağlı durumda

Nouri 2 yıl 9 ay sonra komadan çıkmıştı. Abdelhak Nouri'nin kardeşi Abderrahim, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, 'Evde kaldığından beri daha iyiye gidiyor. Aile ortamında olduğunun farkında ve artık komada değil. Tamamen uyanık durumda. Yemek yiyor, hapşırıyor, uyuyor. Yalnızca yatağından çıkamıyor. Hayatını sürdürebilmek için bize bağlı durumda. Bazen bir şeyleri onaylamak için kaşlarıyla veya gülümseyerek bizimle iletişim kuruyor. Bazen de çok duygusallaşıyor ama çoğu zaman gülümsüyor, bu da bizi mutlu ediyor.' ifadelerini kullanmıştı.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!