Airbnb, 20 Bin Afgan Mülteciye Ücretsiz Konut Sağlayacağının Sözünü Verdi

Dünya çapında yaygın bir şekilde kullanılan seyahat ve konaklama platformu Airbnb, 20 bin Afgan mülteciye ücretsiz konut sağlama sözü verdi.

Airbnb CEO'su Brian Chesky, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, Afgan mülteciler için planlanan programın hemen başlayacağını ve firmanın konaklamalar için ödemeler yapacağını belirtti.

'Zamanımızın en büyük insani krizlerinden biri'

Chesky, Twitter'da paylaştığı bir dizi gönderide, 'Afgan mültecilerin ABD'ye ve başka yerlere yeniden yerleştirilmesi, zamanımızın en büyük insani krizlerinden biridir. Bu konuda hızlanma açısından sorumluluğu hissediyoruz' dedi.

Şirketin mülteciler konusunda STK'lar ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar ile yakın çalışacağını söyleyen Chesky, mültecilerin ne kadar süreliğine barındırılacağını ve bunun nasıl finanse edileceğini ise belirtmedi.

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
24.08.2021

Bu humanizmin iyice boku çıktı artık. Herkes mağdur amk. Adam ülkesi, özgürlüğü ve ailesi için mücadele etmek yerine kaçıp kaçak olarak ülkelere girmeye, orada beleşe yaşamaya çalışıyor ve ne hikmetse mağdur ve zavallı oluyor. Aynı adam bir yere yerleştiği anda hemen evlenip tavşan gibi üremeye başlıyor nasıl bir mağduriyetse. Mağdur görmek istiyorsanız doğuştan açlığa mahkum olan Yemendeki çocuklara bakın amk. Yıllardır ölüp gidiyor adamlar kimsenin şeyinde değil. Afganistandan, Suriye den kaçan korkakları görünce "aww insanlık dramı, bir şeyler yapamamız lazım." Artık midem bulanıyor bunları gördükçe. Koyayım sizin insanlığınıza.

24.08.2021

Ev sahiplerinin bundan haberi var mı, düşün evi Airbnb'ye koyuyorsun Afganlar tarafından işgal edilmiş bir daha çıkaramıyorsun (not: polis çağırırım çıkarırım diyenler emlakçı bir tanıdıktan duydum şu an Afganların işgal ettiği binalar varmış yeni bitmiş inşaatlar ve polis karışmıyormuş)

24.08.2021

umarım türkiye dışındadır bu 20k afgan mülteci işi..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ