Ailesini Katleden Polisin İfadesi: ‘8 Yaşından Beri Amele Gibi Çalışıyorum’

Bursa’da dün polis Adem Ergüner, para meselesi sebebiyle annesi, 2 abisi ve yengesini silahla öldürmüştü. Ergüner’in ifadesi kan dondurdu.

Bursa’da yaşanan katliama dair detaylardan bu içerikte bahsetmiştik

Özel Harekat Polisi, Ailesini Katletti: 4 Ölü

Gözaltına alındıktan sonra emniyetteki sorgusu tamamlanan cinayet zanlısı Adem Ergüner ortaya çıkan ilk ifadesi herkesi şok etti.

Adem Ergüner, müteahhitlik yapan ağabeyi Mehmet Ergüner’den ev almak için geçen yıl 175 bin TL verdiğini ancak ağabeyinin evi yapmadığını belirterek, parasını bugünkü değerden geri istediğini ancak ağabeyinin kendisine 275 bin TL teklif ettiğini söyledi.

Adem Ergüner ifadesinde “175 bin TL için böyle bir olayı yaptım. 8 yaşından bu yana çalışma hayatı içindeyim. Ailenin amelesi olarak görülüyordum. Bu da zoruma gidiyordu. Hakkımın yendiğini gördüm. Hepsini olay yerine çağırdım ve geldiklerinde de durmadan ateş ettim" dedi.

Diğer yandan, zanlı Adem Ergüner ve görgü tanıklarının Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin devam ettiği belirlenirken, öldürülen 4 kişinin cenazelerinin Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin devam ettiği ve Orhangazi’de toprağa verilecekleri belirlendi.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
YORUMLAR
29.01.2023

Öldüreceğine aileni hayatından çıkartsaydın,zor değil… Kafayı kırana kadar size zorbalık yapan kötü davranan insanları etrafınızda tutmanıza gerek yok.Şimdi ömür boyu hapis belki sonu intihar olacak,gerek var mıydı?

Doğruysan dibine kadar haklısın. Çünkü bu durum ailede har zaman olur. Seni her zaman düşük görürler, fazla destek çıkmazlar ve başardığın zaman vay helal vs haydi bize destek çıksana olur

29.01.2023

Madem haksızlık yapıyorlardı evlat ayrımı yapılıyordu. Cikartsaydin hayatından. Kendine yepyeni bir hayat kurup bir daha asla görüşmeseydin.. insanın annesine yada kardeşine bisey olsa insan panikte korkudan 112i arayamaz üzüntüden dizlerinin bağı çözülür bu adam nasıl kıymış onu doğuran annesine, kardeşliği haketmesede kan bağı olan canı ciğeri kardeşine. Elin hiç mi titremedi. Nefret öyle birşeyki. ömür boyu anne katli kardeş katili olarak o vicdanın da boğulacak. Cezası biter çıkar dışarı ama bir öfke sonucu ailesinin canını almış öleni geri getiremeyecek bir daha. Çünkü toprak aldığını geri vermiyor maalesef... Herşey insanın kendi elinde. Kendini hayatını değiştirmek yada bitirmek de insanin kendi vicdanıyla yada aklıyla yaptığı bir tercihtir.. cek git yoluna. Herkesi arkasında bıraksaydı kendine yepyeni bir hayat kursaydı.... Etmişim paranın içine. Para yerine gelir. Ya senin hayatın?????? Aldığın hayatlar gelir mi yerine.......

TÜM YORUMLARI OKU (6)