Ailesine Trans Erkek Olduğunu Açıkladıktan Sonra Yaşadığı Zorlukları ve Mücadelesini Anlatan Şafak'la Tanışın

Her ruh ait olduğu bedenle dünyaya gelmiyor. LGBTİ bireyler, böyle bir mücadelenin içine doğuyorlar ve toplum baskısı ile karşı karşıya kalıyorlar. Ait olduğu cinsiyeti ilk olarak ailesine açıklayan Şafak'ın yaşadıkları da, ailenin çocuklar üzerindeki derin etkilerini gösteren en net örneklerden.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Bu içerik de ilginizi çekebilir;

Ailesine Eşcinsel Olduğunu Açıkladıktan Sonra Yaşadığı Acıları Tek Tek Anlatan ve Onur Mücadelesini Elden Bırakmayan Genç

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
YORUMLAR
29.12.2018

O ablayı hemcinsim olsada kazığa oturtasım geldi,alttan sokup ağzından çıkacak şekilde,diğer aile bireylerini,akraba adı altında asalak türlerinide farklı şekillerde işkenceye sokacaksın.LGBT bireylerini hastalıklı gibi gören insanlardan tiksiniyorum,bırakın artık insanlar üzerinde baskı kurmayı.Döverek,söverek kendi pislik düşüncelerinizi zorla insanlara kabul ettirmeyi bırakın,belki de asıl hastalıklı olanlar sizlersiniz.Kadın yerine erkeği yada erkek yerine kadını seviyor diye bu kadar acı çektirilmez bir insana.Allah yardımıcı olsun arkadaşın umarım hayatını toparlamayı başarır,mutlu olmayı herkesten daha çok hakediyor.

29.12.2018

O kadar salaksınız ki... 5 yaşındayken kendini erkek gibi hissetmesine rağmen, bir kadın olarak doğduğunu ve erkeklerle arasındaki fiziksel farklılığı fark etmiş. Gerçekten okuduğunuzu anlamanız bu kadar mı zor? Küçücük çocuk, 5 yaşına kadar başka birinin cinsel organını görmemiş, kadın-erkek arasındaki fiziksel farkları bilmiyor, sonra bir bakıyor ki "anaaa, ben kendimi onunla aynı sanıyordum, meğer onların çükü oluyormuş benim yok". Bu kadar yani, ne kadar salaksınız hemen aklınız fesada gitmiş. Yazıklar olsun size.

29.12.2018

Bu kişinin çektiği acılara üzüldüm. Translık, eşcinsellik hormon bozukluğunun sebep olduğu bir durum değil mi? Eğer öyleyse bu hastalıktır. Hayatlarına karışmam ancak ben bu kişileri hasta olarak kabul ederim. İsterlerse onlarda beni hasta kabul etsin. O ailenin diğer fertlerinde de başka tür sorunlar var bence. Son zamanlarda bu durum modernleşmenin parçası olmaya başladığı için yazdım yoksa bu insanlarla derdim yok. Özgürlüğe saygı duyalım ama artık ben şöyleyim böyleyim diye bağırıp alkış bekliyorlar. Yakında LGBTI olmayana yobaz denecek heralde :D

29.12.2018

Hayır, hormon bozukluğunun sebep olduğu bir şey değil.

TÜM YORUMLARI OKU (26)