Ailesine Eşcinsel Olduğunu Açıkladıktan Sonra Yaşadığı Acıları Tek Tek Anlatan ve Onur Mücadelesini Elden Bırakmayan Genç

LGBTİ bireylerin yaşadığı toplum baskısı çoğunlukla ilk öncede ailede başlıyor. Bu durum bireylerin kimliklerini özgürce yaşayamamasına, depresyona, hatta ve hatta intihara kadar varıyor. Twitter'da bulunan earthling the angry vegan isimli kullanıcı da bu süreci ve ailesi ile ilgili yaşadığı sorunları hesabında paylaştı.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
25.12.2018

Hep merak ettiğim şey şu, insan kendi evladına karşı nasıl bu kadar acımasız olabilir... Pardon insan demişim!

25.12.2018

kesinlikle haklısınız..

26.12.2018

Başkasının hayatını eleştirip insanlara ibne, orospu gibi sıfatlar takacağınıza bir aynaya bakın ve sikik karakterinizle siz nesiniz önce bi onu düşünün. Beni hiç rahatsız etmeyen lgbti bireyler sizi niye rahatsız ediyor bu kadar acaba bunu sorgulayın, acaba bastırdığınız, kabul etmek istemediğiniz hisleriniz mi bu nefreti doğuruyor.

Herkesin şahsi hayatı bir şey dediğim yok da "onur mücadelesi" çıktı bir de. Bu tabirin kullanılacağı daha anlamlı yerler var.

25.12.2018

Bir bireyin kişiliğini ve hayatını ne yönde sürdürmek istediğini savunduğu bir mücadele "onur mücadelesi" tabiri için gayet anlamlı

TÜM YORUMLARI OKU (83)