Ailesi Tarafından Çocukluğundan Beri Üç Dilde Yetiştirilen 'Ata'nın Hikayesi

Henüz çok küçükken ailesinin aldığı karar ile İngilizce ve Türkçe dilleri ile yetiştirilen Ata, ana dili olan Türkçe gibi İngilizce'yi de yıllar içinde konuşmaya başladıktan sonra İspanyolca eğitimi almaya başlamış. Oyun abisi ile İspanyolca'ya adım atan Ata'nın hikayesini, annesi Hatice Köseoğlu ve babası Emrah Köseoğlu anlatıyor.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
04.02.2019

cocuğu sokağa adımını atmadan, telefon, tablet, tv ile büyütenler, egitimi okulda hocaya bırakanlar şimdi gelip bunun abartı olduğunu söyleyecek. Aile fazla bisey yapmamış sadece ilgilenmisler çocuklarıyla. Cocuk erken yasta yabancı dil ögrenmeye bbaşladığında dil ögrenme kabiliyeti gelisiyor eminim ilerde istedigi baska bir dili de kolayca ögrenebilir. Bunun en iyi örnegi biz de ki kürtler. Yabanci bir ülkeye ya da turistik yerlere gityiklerinde daha kolay konusmaya basliyorlar.

04.02.2019

Helal olsun, ben de evlâdım için düşünüyorum. Matematik ve yabancı dil. Çok çok önemlidir.

04.02.2019

ilerde bir gun cocuguma yapmak istedigim ama hep bir tereddutte kaldigim seyin canli ornegini izleme/ tanima firsatim oldu. bence yaptiklari her turlu tebrik edilmeli. ilerde de dehset avantajlara sahip olacak bir cocuktan bahsediyoruz. gercekten cok sansli doganlardan. yerinde olmak ister miydim? Kesinlikle.

TÜM YORUMLARI OKU (9)