Ailesi Şikayetçi Olmadı: Çırağı Hortumla Döven Usta Serbest

Şanlıurfa’da oto lastikçide çalışan çırağı M.K.’nin işten ayrılması isteği üzerine boş bir odada kompresör hava hortumuyla döven ve gözaltına alınan usta Mustafa D., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sadece İşten Ayrılmak İstemişti: Çırağını Hortumla Döven Adam Gözaltına Alındı

Şanlıurfa-Mardin kara yolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunun yanındaki lastikçide yaşanan olayda, iddiaya göre, Mustafa D., işten çıkmak isteyen çırağı M.K.'yi bir odada, kompresör hava hortumuyla dövdü. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından usta, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan Mustafa D., sevk edildiği nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ailesi şikayetçi olmadı

Ustası Mustafa D.'den hortumla dayak yiyen M.K. ve ailesi, ifade için emniyete götürüldü. M.K. ve ailesi, Mustafa D.’den şikayetçi olmadı. Çocuğun ailesinin ifadesinde, sürekli iş yerinden kaçan M.K.’ye ustanın sahip çıktığını ve iş yerinden kaçmaması yönünde sürekli telkinde bulunduğunu söylediği öğrenildi.

'Amacım korkutmaktı'

Usta Mustafa D.'nin ise emniyetteki ifadesinde, 'M.K.'nin ailesi benden sahip çıkmamı ve iş yerinden ayrılmamasını istedi. Buna rağmen M.K., sürekli iş yerinde kaçmaya çalışıyordu. Ben de kötü çevre ve arkadaşlık kurmaması yönünde onu korkutmak amacıyla böyle bir yola başvurdum. Çok pişmanım' dediği öğrenildi.

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
27.10.2021

Bu tarz durumlarda niye şikayeçi olunup olunmadığına bakılıyor ? Suç bunlar suç!! Millet birbirini bıçaklıyor birilerine tecavüz ediliyor şikayetçi olunmadı diye bişey yapılmıyor. Saçmalığın daniskası

27.10.2021

Sırf çalıştırmak, para kazanmak için çocuk yapan, kendi evladına değer vermeyen o kadar çok 'aile' var ki.. Her önüne gelenin çocuk sahibi olmasına izin verilmemeli

benim çocuğuma yapacak bi yumrukla allahına kavuştururum bunu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ