"Aileniz İsminizi Nasıl Koymuş?" Sorusuna Gelen Birbirinden İlginç İsim Koyma Hikayeleri

Aileye yeni bir üye katılacaksa evde tatlı bir hava oluşur ama bu hava isim koymaya karar verme aşamasına gelince ortam biraz gerilir. Bebeğe isim koyulur ama arkasında ilginç bir anı bırakır. Twitter'da da Cemre isimli bir kullanıcı da isim koyma anısını anlatıp timeline'a bir soru sormuş. Bakalım yanıtlar nasıl.

1. İlk soru ve yanıt burada.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

5. 😳

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

18. İyi tarafından bakmak lazım.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

19. Yorumlara siz de kendi isminizin hikayesini yazabilirsiniz 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
30.09.2018

benim adım mustafa kemal. ilk doğduğumda anam adımı mustafa koymuş, benim matematik öğretmenimin adı da mustafa'ydı karışıklık olduğu için matematik öğretmenim bana kemal adını koydu. o gün bugündür adım mustafa kemal

30.09.2018

atam ülkece sana çok ihtiyacımız var

5 ay sonra çocuk bekliyoruz. erkek olursa ismi belli ama kız olursa şöyle birşey yapacağız. 10 tane eşim 10 tane ben isim yazıp bir kutuya atacağız içinden birer tane çekeceğiz ve çocuk doğana kadar açmayacağız. çocuk doğduğunda bu iki kapalı ismi kendi önüne koyacağız ilk hangisine dokunursa o ismi koyacağız. bir nevi kendi ismini kendi seçsin bizede sürpriz olsun dedik :)

01.10.2018

Birde baba olarak yazayım. kızım doğmadan önce isim araştırıyor herkes tabi ki. ama ben kafamda aslında planı yapmıştım. bir gün otururken dedim kızımın adı Eylül olacak. iyide bu çocuk ağustosta doğacak adını neden eylül koyuyorsun dediler. Eylül ayı eşimle benim için çok özel bir ay. Eylülde tanıştık, eylülde sözlendik, eylülde nişanlandık ve eylülde evlendik. Onun için ismi zaten belliydi benim için :)

TÜM YORUMLARI OKU (91)