Aileler Dikkat: 'Yandere Simulatör' Oyunu Yüzünden 7. Sınıf Öğrencisi, Sınıf Arkadaşını Bıçakladı

İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki bir ortaokulda geçtiğimiz gün 13 yaşındaki 7. Sınıf öğrencisi G.N.Ç. okul arkadaşı C.K'nın bıçaklı saldırısına uğradı. Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, genç kız arkadaşının yüzüne önce biber gazı sıktı sonra da bıçakladı.

Korkunç olayın arkasında ‘Yandere Simulatör’ isimli oyun olduğu iddia edildi.

Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre,  İddiaya göre olaydan, bir gün önce C.K, G.N.Ç'nin evine gidip onu parka çağırarak 'Seninle yarın okulda görüşeceğiz' dedi.

İlk ders saatinde C.K, önce arkadaşının yüzüne biber gazı sıktı sonra da ağabeyinin bıçak koleksiyonundan gizlice aldığı bıçakla G.N.Ç'yi yaraladı. Hastaneye kaldırılan G.N.Ç'nin akciğer zarında yırtık tespit edildi ve tedavisinin sürdüğü bildirildi. Okul yönetimi ve emniyet konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Yapılan incelemelerde şüpheli C.K'nın şiddet içerikli oyun olarak bilinen 'Yandere Simulatör' oyunu oynadığı öne sürüldü. İçeriği son derece kötü olan oyunda amaç; okulda sevmediğin arkadaşlarını tuzağa düşürüp bir şekilde ortadan kaldırmak ve öldürmek. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Birkaç yıl önce tüm dünyada çocukların ölümüne sebep olan bilgisayar oyunu 'Mavi Balina' benzeri bir oyun olan Yandere Simulatör, bir anime karakterin, hastalıklı duygularla sevdiği erkeğe yaklaşan diğer kızları öldürmesi ve cinayete ait tüm delilleri yok etmesi konu ediliyor.

TÜİK Kritik Verileri Duyurdu: Nisan Ayı İşsizlik Rakamları Açıklandı
Kuduz Köpekler Ankara'ya mı Getirildi? İddiası Sonrası Valilikten Yeni Açıklama Geldi: Gözaltına Alındılar
16 Yaşında Kız Her Şeyi İtiraf Etti: Kızına Cinsel İstismarla Suçlanan Babaya Gözaltı
Bu da Oldu: Sosyal Medya Hesabından Canlı Yayın Açarak Eniştesini Bıçakladı

Popüler İçerikler

Atatürk Türkiye Armasında Kurt Figürü Olmasını Neden İstemedi?
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Duyurdu: Suriyelilere Yönelik Provokatif Olaylarda 474 Gözaltı Yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki Suriyeli Olaylarına Tepki: "Sokakları Ateşe Vermek Kabul Edilemez"
YORUMLAR
10.06.2024

Vahşi yaratıklar yetiştiriyoruz demek yerine yine bir oyunu mu suçlu bulduk?

10.06.2024

şu ana kadar gördüğüm en haklı yorum bende bu oyunu yılardır oynuyorum ama hiç öyle bişey yapmadım yapmakta istemedim sorun sizinde demek istediğiniz gibi oyunda değil aileler de...

10.06.2024

Toplumun sapıtmışlığını oyuna yıkmak ne kolay. Bu gencin her gün evde, tvde gördüğü gerçek hikayeler çok daha suça teşvik edici bence. Ruhumuz çekilerek dinlediğimiz kıyma makinası hikayesinin yanında bu oyun atlı karıncadır. Çocuklarımızı takip edip bu tarz oyunlardan uzak tutmalıyız o ayrı tabii.

10.06.2024

**Not: Abisinin bıçak koleksiyonu. 🤔

10.06.2024

Oyun ne alaka amına koyayım ben ilk okuldan beri Call of Duty oynarım bi kere kalkıp millete silah doğrultmadım aa bunlar gerizekalı

TÜM YORUMLARI OKU (41)