Aile Tatilini Bırakıp Aşkına Koştu: Hakan Sabancı'nın Tercihi Mykonos'taki Sevgilisi Hande Erçel Oldu!

Yazın gelmesiyle ülke ülke gezmeye başlayan Sabancılar'dan Hacı, Nazlı, Kerim ve Arzu Sabancı şu sıralar aile tatilinde. Ailenin bir diğer oğlu Hakan Sabancı'nın da aile tatiline dahil olması beklenirken rota bambaşka bir yere çevrildi. Tercihini aşkından yana kullanan Hakan Sabancı soluğu Mykonos'taki sevgilisi Hande Erçel'in yanında aldı.

Eskiden konuştuğumuz ancak şimdilerde ne yapsalar sürekli gündemimizde yer alan Sabancı ailesi havaların ısınmasıyla tatil modunu açmış durumda.

Kendi yatlarıyla Bodrum'un gidilmedik koyunu bırakmayan Nazlı Sabancı ve eşi Hacı Sabancı tatile doymayıp rotalarını yurt dışına çevirmişti.

Romantik tatil, torunu Arzu Alara'nın hasretine de dayanamayan Arzu Sabancı'nın Nazlı Sabancı'nın annesi yani dünürü Güneş Sertkaya'yı da alıp yanlarına gitmesiyle bir kez daha aile tatiline dönüştü.

Eşi ve minik kızıyla Almanya'dan sonra Fransa'ya geçen Nazlı Sabancı, kayınvalidesi ve annesiyle beraber verdiği pozlarla da epey konuşuldu.

Hatta yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen gelin-kaynana arasında minik bir fotoğraf krizi yaşandığı öne sürüldü:

Arzu Sabancı'dan Veto mu Yedi? Kaynanayı Şakalayan Nazlı Sabancı, "Habersiz" Hikayeyi Kaldırıp Yeniden Yükledi

Nazlı gelinin Fransa'nın Saint-Tropez şehrinde yeni bir tatil pozu paylaşmasıyla beraber ailenin küçük oğlu Kerim Sabancı'nın da bu gezide ailenin yanında olduğunu öğrenmiş olduk.

Hacı Sabancı ve Kerim Sabancı kardeşlerin aile tatili pozlarından sonra gözler sosyetenin yakışıklısı ve ortanca kardeş Hakan Sabancı'ya çevrildi. O da bu büyük ekibe katılır mı diye beklerken güzergah bambaşka bir tarafa çevrildi.

Neresi mi ? Gelin onu da şöyle anlatalım: Hakan Sabancı'nın biricik aşkı Hande Erçel, bir süredir ablası Gamze Erçel ve eniştesi Caner Yıldırım'la Yunanistan'da tatil yapıyordu.

İşte tam da bu noktada devreye giren Hakan Sabancı, Gamze ve Caner çiftinin İstanbul'a dönmesiyle Mykonos'ta tek kalan Hande Erçel'in yanına uçtu.

Aile tatiline katılmayıp biricik aşkı Hande Erçel'in yanına giden Hakan Sabancı gün batımında poz vermeyi de unutmadı.

İlginizi Çekebilir

Torunu Tabutun Başından Ayrılmadı: Yaşam Savaşını Kaybeden Kenan Işık Son Yolcuğuna Uğurlandı!
Her Detayına Ayrı Bayılacaksınız: Karsu Hollandalı Sevgilisiyle Evlendi, Düğünden İlk Kareler de Geldi!
Seni Unutmayacağız: Usta Sanatçı Genco Erkal'ın Vefatı Sanat Dünyasını Derin Bir Yasa Boğdu!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
31.07.2024

aşkı falan değildir türkiyenin en zengin adamı fakirler gibi bir kadına bağlanıp delice aşık olur mu hiç

31.07.2024

Başlıkta 'Hanımköylülük' falan gördüm de yahu arkadaş, Allah bilir ailesine koşsaydı da bu sefer 'Önceliği aşkına vermedi.' gibi başlıklar çıkacaktı, ana kuzusu gibi terimler havada uçacaktı ve tabii sosyal medyanın olmazsa olması 'tepki'ler de gecikmeyecekti. İnsanlar ne yaparsa yapsın illa bir tepki, tartışma, ikiye bölünme oluyor zaten. Bir şekilde laf iliştirmeyi başarıyorlar. Neredeyse her olay, her açı için rahatsız olan bir kesim mevcut. Bunu nasıl beceriyorlar, kaos mu seviyorlar anlamıyorum.

31.07.2024

Üç gün önce yine aynı kişi Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın Gamze ve Caner Yıldırım'la Yunanistan'da tatil yaptıklarını yazmıştı, eğlenirlerken fotoğraf koymuştunuz. Alzeimer hastası mı oldunuz, üç gün arayla bu kadar alakasız yazınca insan hangisi doğru diyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ