Aile’nin Yeni Bölümündeki Kızılcık Şerbeti Göndermesi Diziye Damga Vurdu

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile'de dikkat çeken Kızılcık Şerbeti göndermesi gündem yarattı. Sezonun başarılı yapımlarından biri olan Aile, aynı kanalı paylaştığı Kızılcık Şerbeti'ne mesaj gönderdi. RTÜK'ün beş bölüm yayın durdurma cezası verdiği Kızılcık Şerbeti geçtiğimiz hafta ekrana getirilmemiş yerine İslamafobi belgeseli yayınlanmıştı. Aile'nin bu hafta yayınlanan bölümünde dikkat çeken Kızılcık Şerbeti detayına gelin birlikte bakalım.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile, sezonun en iddialı ve en çok izlenen yapımlarından.

Sarıkaya ve Tatlıtuğ'u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüren proje yayınlandığı ilk bölüm itibariyle Salı akşamlarının vazgeçilmezi olmayı başardı.

İlgi çekici diziden bu hafta yayınlanan bölümünde aynı kanalı paylaştığı Kızılcık Şerbeti'ne gönderme geldi.

RTÜK'ün beş bölüm yayın durdurma cezası verdiği Kızılcık Şerbeti geçtiğimiz hafta apar topar yayından kaldırılmış yerine İslamafobi belgeseli yayınlanmıştı.

Detaylardan burada bahsetmiştik!

'Televizyon Tarihinde Kara Leke': RTÜK'ün Kızılcık Şerbeti’nin Yeni Bölüm Yayınını Durdurmasına Tepki Yağdı

Kızılcık Şerbeti'ne verilen tarihi cezanın ardından birçok ünlü isim ve yapım diziye desteğini açıklamıştı.

Aile'nin bu akşamki bölümünde İskoç ve Tugi'nin arasında geçen Kızılcık Şerbeti diyaloğu da dikkatlerden kaçmadı.

Kızılcık Şerbeti destek sahnesi sosyal medyada da gündem oldu.

Show TV resmi Twitter profilinden o sahneyi "İskoç ve Tugi de Kızılcık Şerbeti'ni sabırsızlıkla bekliyor!" diyerek paylaştı.

İşte o sahne 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Destek sahnesine sosyal medyadan da yorumlar gecikmedi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Yargı Ekibi Kızılcık Şerbeti'nin Yayından Kaldırılmasına Sessiz Kalmadı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan Kızılcık Şerbeti Dizisine Verilen Ceza Hakkında Açıklama Yapıldı!
Nelere Mâl Olmuş? RTÜK'ün Kızılcık Şerbeti'ne Verdiği 5 Haftalık Cezanın Faturası Set Emekçilerine Kesildi!

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
19.04.2023

E hadi rtük iş başına. Kızılcık Şerbeti'ne kadına karşı şiddet ve kadınlara baskıyı teşvik etmeye yönelik yayınlara ilişkin inceleme bahanesiyle ceza verdiniz ya, dün de Aile dizisinde bir kadın sokak ortasında yerlerde süründürülerek tekme tokat dayak yedik. Ha pardon dün kü dizideki kızın başı açıktı ve mini etek vardı, hak etmiştir muhtemelen sizin zihniyetinize göre... Ben sizin zihniyetinizi....

19.04.2023

Bir diziden bile korkmak nedir??Dizi ekibindeki herkes star değil, ışıkçısı set çalışanı (vs.) onlarca insan bu diziden ekmek yiyor. Bu insanlar haftalık ücret alarak evlerini geçindiriyorlar. 5 haftalik ceza en basitinden bu emekçilerin faturalarını, kiralarını ödeyecek paraları olmadan 1 ay 1 hafta yaşamak zorunda bırakmak demek.Ayrıca sektördeki diğer yapımcılara, AÇLIK VE YOKLUKLA gözdağı vermek anlamına geliyor. İşimize gelmeyen diziler çekerseniz, sizin başınıza da bu gelir imasiyla tehdit eden bir hükümet. Sansürün gözünü çıkardılar!! Bütün medya, yargı, bürokdasi ellerinde hiçbir yerden nefes almayalım isteyen diziyi bile hedef alan bir rejimde yaşamaktan mutlu olanlar varsa insaniyet namına uyarmış olayım.Hala hukuk ve demokrasi kırıntıları varken halimiz bu, Kuzey Kore'den önceki son çıkıştayız. Birey ve vatandaş olarak begendiğimiz diziyi bile izleyemiyoruz. Hırsızlik serbest, dizi yasak.Yargı bitmiş, kültur sanat ve ifade özgürlüğü tükaka.

19.04.2023

Yaptıkları her baskı her sansür ters tepiyor da neyse ki bunu görebilecek zeka ve kabileyette değiller.Ne oldu yıllardır zorla dindar gençlik yetiştirecez diye tepinip durdular bugün bakın gençlere bakalım nasıl bir yaşam tarzına sahipler.Afganistan'daki,Libya'daki din kardeşlerine(!) benziyorlar mı hiç...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ