Aile Dizisinin Yeni Bölümüne Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın Sevişme Sahnesi Damgasını Vurdu

Show Tv'nin sevilen dizisi Aile ikinci sezonu ile dün akşam sevenleriyle buluştu. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat işler'in yer aldığı Aile dizisi ilk sezonu ile büyük ilgi görmüştü. Yeni sezonun ilk bölümünde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın ateşli sevişme sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

Show TV'nin popüler dizisi "Aile", ikinci sezonuyla izleyicilerle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler gibi başarılı isimlerin başrolde olduğu bu dizi, ilk sezonuyla büyük beğeni toplamıştı.

İlk sezonun final bölümünde, hamile olduğunu öğrenen Devin’in bu durumu Aslan'a açıklaması ve Aslan'ın evlatlık olduğu gerçeğini öğrenmesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemişti.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve ilk sezonuyla büyük bir ilgi gören "Aile" dizisinin ikinci sezonu, 3 Ekim tarihinden itibaren yeniden her Salı akşamı Show TV ekranlarında olacak.

Dün akşam gerçekleşen ilk bölüme Devin ve Aslan'ın sevişme sahnesi damgasını vurdu.

Sosyal medyada Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'e herkes sabır diledi.

İşte çok konuşulan o sahne:

Kullanıcıların yorumları...

twitter.com

Sahne Aşkı Memnu Behlül karakterini hatırlattı.

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

twitter.com

İlginizi çekebilir:

"Aile Olabiliriz": Aylar Süren Hasretin Ardından Aile Dizisi Ekranlara Döndü, Ortalık Alev Aldı!
Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu Aile Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Aile Ne Zaman Başlayacak?
Devin Soykan Yaptı Yapacağını! Aile Dizisinin Herkesi Ekranlara Kilitleyen Sezon Finaline Gelen Yorumlar

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR

Sabır dileyecek bişey yok ortada ikisi de sektörü biliyordu. Bilerek evlendiler :D Adam bölüm başına 1,5 milyon alıyor. Başak da zaten kostüm tarafında o da illa ki iyi rakamlar alıyordur. Biz sabır dilerken onlar şömine başında bilmem kaç bin liralık viskilerini yudumluyordur :D

04.10.2023

iki tarafta aşırı çekici bence ve şimdiye kadar kıvanca yakısan en havalı oyunculardan biri serenay. valla tv de izlerken bile kıvanç tatlıtuğdan hareketleri olsun fiziksel özellikleri olsun ne erkek be dedirtiyor yan yana bu sahnelerde bi etkilenme olabilir insani olarak valla başak dizere Allah sabır versin cidden ben ucunda ne olursa olsun kabul etmezdim 😂

Kıvanç her rolünde mükemmel bunun sebebi sadece yakışıklı olması çekici olması değil, senaristler kadınların tehlikeli, heyecanlı yani annenizin kızım o çocukla oynama , dedıgı türden hoşlandıkları için bu minvalde karakter çiziyorlar. Kıvanç ın dizilerindeki her karakter riski seven bir tık psikopat bir karakter . He adam efsane mi bana göre de türkiyede tek .

Pasif Kullanıcı
04.10.2023

ne sahne ne sahne 😁 diziyi izlemedim devamı var mı yok mu bilmiyorum ama Yoksa buna niye bu kadar heyecandınız ki 🤓🤓

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ