Aile Dizisinde Serenay Sarıkaya ve Yüsra Geyik Arasındaki Yaş Uyumsuzluğu Dikkat Çekti

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk bölümü ile reytingleri toplayan Aile dizisindeki senaryo hatası izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı The Sopranos uyarlaması başarılı dizide aralarında uyumsuz bir enerji olduğu iddia eden iki oyuncuya gelen yorumlara birlikte bakalım.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı başrolde izleyeceğimiz Aile dizisinin merakla beklenen ilk bölümü geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.

Başarılı bir reyting yakalayan dizi ilk bölümüyle izleyenlerin gönlünü kazanmış, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın oyunculukları öve öve bitirilememişti.

Dizinin ilk bölümüne gelen yorumları burada sizlerle paylaşmıştık.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın Görsel Şölen Yarattığı Aile Dizisinin İlk Bölümüne Gelen Tepkiler

Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Levent Ülgen, Yüsra Geyik gibi ünlü oyuncular da Aile dizisinin başarılı kadrosunda yer alıyor.

Dizide Serenay Sarıkaya'nın hayat verdiği psikolog Devin karakterinin kardeşi olarak izlediğimiz Yağmur'u güzel oyuncu Yüsra Geyik canlandırıyor.

Senaryoda Serenay Sarıkaya'nın kız kardeşi olarak yer alan Yüsra Geyik'in Serenay Sarıkaya'dan iki yaş büyük olması izleyenlerin dikkatinde kaçmadı.

Aradaki yaş farkının bir mantık hatası olduğunu iddia eden sosyal medya kullanıcıları Serenay Sarıkaya ve Yüsra Geyik'in uyumsuz bir enerjileri olduğunu da yazdılar.

Yüsra Geyik'in hikayede yaratılmaya çalışılan küçük kardeşi ekrana geçiremediğini dile getiren kullanıcılar güzel oyuncunun Yağmur karakteri için yanlış bir seçim olduğu iddia etti.

Siz Serenay Sarıkaya ve Yüsra Geyik'in abla kardeş rolüne ne diyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

Aile Dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın Öpüşme Sahnesi Tartışma Yarattı!
Aile Dizisinin Cadı Kaynanası Hülya Soykan'a, Camdaki Kız'ın Feride'sini Bile Sollayan Tepkiler

Popüler İçerikler

AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR

Yusra geyik kim arkadaş tanımıyorum yaşını hiç bilmiyorum. Serenay dan zaten kıskançlıktan catlicam nefret ediyorum. 20 senedir dizilerde oynuyor zannediyordum epi topu 30 yaşındaymış olmeyesice. Gitti bir de Kıvanç i öptü zaten sinirim tepemde.

12.03.2023

Ahahah çok iyi, çok yaşa 😅😅

10.03.2023

Atiyede Fatih Al Mehmet Günsürdan küçük olduğu halde babasını oynuyordu burda 2 yaş büyük kız serenayın kardeşini oynamış çok mu 🤣

10.03.2023

Allah başka dert vermesin...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ