Aile'deki Aşırı Toksik Sahneden Beyaz Show'a Gelen Tepkilere Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

11 Ekim Çarşamba günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Ekranların sevilen dizilerinden Kızılcık Şerbeti karakterleri çoğu zaman gündelik hayatta karşımıza çıkabiliyor. Öyle ki @defsykwalkerr adlı bir kullanıcı, otobüste Pembe Ünal karakterinin neredeyse birebir aynısıyla karşılaştığı anısını X'te paylaşmış.

Detaylar:

Pembe Ünal Her Yerde: Bindiği Otobüste Kızılcık Şerbeti'ni Andırmayan Anlar Yaşayan Kullanıcı

Show TV'nin popüler dizilerinden Aile dün akşam yayınlanan bölümüyle gündem oldu. Dizide Devin Akın'ı canlandıran Serenay Sarıkaya'nın arabada sinir krizi geçirdiği sahne sosyal medyanın gündemine oturdu.

Detaylar:

Yine Devin Yine Sinir Krizi: Aile'de Serenay Sarıkaya'nın Arabayı Yumrukladığı Sahne Gündem Oldu

Yaz sezonunda en fazla yaz dizisi yayınlayan TRT 1, yeni yayın döneminde yaz dizilerinin reytinglerinin düşmesiyle bir dizi için final kararı aldı.

Detaylar:

Final Kararı Alındı: TRT 1'in Sevilen Yaz Dizisi Ekranlara Veda Ediyor

Esra Erol'da neredeyse her gün şaşırtıcı olaylarla karşılaşıyoruz. Bu kadarı da olmaz dediğimiz pek çok olaya tanık olduğumuz programda, bu kez Leyla Yanar isimli bir kadın, 17 yıllık eşi tarafından dolandırıldığını iddia ederek yardım istedi.

Detaylar:

Esra Erol'da Tedavi İçin Biriktirdiği Paraları Eşinin Başka Kadınlarla Yediğini İddia Eden Kadın Şok Etti!

Kaosun yemeklerden daha fazla ön plana çıktığı MasterChef'in yeni bölüm fragmanı yine alev alev. Barış ve Sergen'in tartışması fragmana damga vururken, Somer Şef'in bir yemeği iptal etmesi dikkat çekti.

Detaylar:

Yine Kaos Yine Barış: MasterChef Fragmanında Sergen ve Barış'ın Atışması Çok Konuşulacak

Seren Serengil'in YouTube hesabı üzerinden yayınlamaya başladığı yeni programının ilk konuğu oyuncu Deniz Uğur oldu. Son dönemlerde eski eşi Reha Muhtar ve çocukları yüzünden sık sık gündeme gelen Deniz Uğur, yaşadıkları çekişmeli velayet davasını ve Reha Muhtar'ın kendisine yaptıklarını anlattı. Ünlü oyuncunun anlattıkları izleyenlerde tokat etkisi yarattı.

Detaylar:

Seren Serengil'in İlk Konuğu Deniz Uğur'un Eski Eşi Reha Muhtar Hakkında Söyledikleri Tokat Etkisi Yarattı

Uzun süredir dijital projelerde yer alan Çağatay Ulusoy televizyon ekranlarına dönüyor. Fox'un yeni dizisi, Ay Yapım imzalı Gaddar dizisinde yer alacak Çağatay Ulusoy dizinin ilk isimlerindendi. Yavaş yavaş kadrosunu belirlenen diziye yeni bir isim daha dahil oldu.

Detaylar:

Çağatay Ulusoy'un Yer Aldığı Yeni Dizi Gaddar'a Sürpriz Bir İsim Dahil Oldu!

Yargı'nın efsane karakterlerinden Savcı Pars, neredeyse her bölüm izleyiciler tarafından anılarak diziye geri gelmesiyle alakalı paylaşımlara konu oluyor. Dizide öldürüldüğü için geri gelmesi mümkün olmasa da pek çok izleyici Pars'ın aslında iyiden ziyade çok kötü bir karakter olarak diziye başladığı yönünde paylaşımlar yapınca tartışmalar alev aldı.

Detaylar:

Kötü Karakter miydi? Yargı'nın Özlenen Karakteri Savcı Pars Hakkındaki İddia Ortalığı Karıştırdı

Aile'nin yeni sezonu Devin ve Aslan'ın hız kesmeyen tartışmalarıyla devam ederken, dizinin dün akşam yayınlanan 16. bölümünde ikilinin toksikliğin kitabını yazdığı sahnesine sosyal medyadan tepki yağdı.

Detaylar:

Aile'de Devin ve Aslan'ın Toksikliğin Kitabını Yazdığı Sahnesine Tepki Yağdı!

Acun Ilıcalı'nın açıklamasına göre yılbaşında ekranlara geri döneceği duyurulan Beyaz Show sosyal medyanın gündemine oturdu. Beyaz Show'la büyüyen pek çok X kullanıcısı söz konusu olaya yorum yaptı.

Detaylar:

Yılbaşında Geri Dönen Beyaz Show'a X Kullanıcılarından Yorum Yağdı

Bu yıl 49. kez düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde "Yıldızı Parlayanlar Ödülü" için hangi isimlerin geçtiği büyük merak konusu. Birsen Altuntaş söz konusu olaya açıklık getirdi.

Detaylar:

Altın Kelebek "Yıldızı Parlayanlar Ödülü" İçin Hangi İsimler Düşünülüyor?

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!