Aile, Arkadaş ve Sevgili İçin Yeni Yıl Mesajları: Kısa, Uzun, Resimli Yeni Yıl Mesajları

Bir yılı daha geride bırakırken ülke şartlarından dolayı uzakta olan sevdiklerimiz için tek yöntem telefondu. Bu yıl çok sayıda yeni yıl dilekleri hem sosyal medya üzerinden hem de mesaj yolu ile sevenlere ulaştırıldı. Sevdiklerinin yeni yılı kutlamak isteyenler yeni yıl mesajları ve sözlerini araştırıyor. İşte sevgiliye, arkadaşa, iş arkadaşlarına ve yakınlarına en iyi dileklerini yılbaşında iletmek için yeni yıl mesajları...

Yeni yılın gelişi yeni umutları beraberinde getiriyor. Dünyanın dört bir yanında coşkuyla karşılanan yılbaşını her kültür kendine özgü şekillerde kutluyor. Bunun yanısıra sevdikleri yanında olmayanlar yöntemi telefondan mesaj göndermekte buluyor. İşte sevgiliye, arkadaşa, iş arkadaşlarına ve yakınlarına en iyi dileklerini yılbaşında iletmek için yeni yıl mesajları...

Aile, Arkadaş ve Sevgili İçin Kısa, Uzun Yeni Yıl Mesajları

  • Karayollarında değil, senin kollarında öleyim. Onca yıl geçti sevgilim, her yeni yıl bir şeyler getirdi bir şeyler götürdü bizden, ama yılların bana en büyük getirisi her zaman sen oldun. İyi ki varsın yeni yılımız kutlu olsun.

  • Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle. İyi yıllar. 2022 yeni yılınız kutlu olsun

  • Yeni yılı sahanda mı seversin yoksa deplasman da mı? Hepinizin yeni yılı kutlu olsun.

  • 2021'e elveda, 2022'ye merhaba hoş geldin yeni yıl, boş gittin geçen yıl.

  • İster inanın ister inanmayın ama sizin eski yıl yeni bir yıl doğurdu.

  • Dertlerin zerre kadar ufak, sevinçlerin deniz kadar büyük olsun, yeni yılın kutlu olsun.

  • Bugün Dertleri Bir yana Bırakın, Bugün Gözyaşlarını Unutun, Bugün Daha Mutlu Yarınlar için İnadına Hayata Gülümseyin, 2022 Yılınız Kutlu Olsun. 

  • Yeni yılda ve bundan sonraki ömrümde uğruna ölmek değil, uğruna yaşamaya hazırım bitanem. Yeni yılımız kutlu olsun aşkım.

  • Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim. Mutlu yıllar.

  • Yeni yıl umut olsun. Yürekler bulut olsun. Her sene sağlık, mutluluk hep bizimle olsun.

  • Her geçen yılda bir yaştan daha gün alırken, dizimdeki morlukların yerini alnımdaki çizgiler alırken, koşu yarışlarında yavaş yavaş geride kalırken yanımda siz vardınız. İlk aşkımda, ilk hayal kırıklığımda, ilk okulum ve mezuniyetimde, ne zaman ardıma baksam desteğinizi gördüm. Birlikte geçen yıllarımız hiç bitmesin ailem. Mutlu yıllar.

Resimli Yeni Yıl Mesajları

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti