Ahmet Ümit, Adaylıktan Çekilen Muharrem İnce'nin Ardından Yaptığı Paylaşımla Gündem Oldu!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, büyük seçime yalnızca birkaç gün kala adaylıktan çekildiğini duyurdu. İnce'nin adaylıktan vazgeçmesi siyaset gündemine bomba gibi düştü. Pek çok isim İnce'nin çekilmesi hakkında paylaşımda bulundu. Bu isimlerden biri de Ahmet Ümit oldu. Sosyal medyada paylaşım yapan Ümit, ''İl turda bitiyor...'' dedi.

Tüm Türkiye 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 2023 Genel Seçimleri'ne odaklandı. Siyaset dünyasında suların durulmadığı bu günde yeni bir gelişme yaşandı.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, sabah saatlerinde partisinin genel merkezinde kurmaylarıyla buluştu. İnce, yapılan toplantının ardından cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurdu.

"Bunu memleketim için yapıyorum" açıklamasıyla gündemi çalkalayan Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi sosyal medyaya da damga vurdu.

Onlarca ünlü isim, siyaset insanı ve binlerce sosyal medya kullanıcısı İnce'nin yarıştan çekilmesinin ardından paylaşımlar yaptı.

Türk siyasetinde yaşanan unutulmaz anlar hakkında yorum yapan isimler arasında Ahmet Ümit de yer aldı.

Muharrem İnce'nin ayrılışına ilişkin yorum yapan ünlü yazarın paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Ümit, Twitter paylaşımında "Muharrem İnce çekildi. İlk turda bitiyor. Bahar artık çok daha yakın..." ifadelerini kullandı.

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Buyurun yorumlara... 

İlginizi Çekebilir

MAK Araştırma: Muharrem İnce'nin Adaylıktan Çekilmesi Seçimi Nasıl Etkileyecek?
Muharrem İnce'nin Adaylıktan Çekilmesine Ünlülerden Tepkiler Gecikmedi
Cumhurbaşkanlığı Adaylığından Çekildiğini Açıklayan Muharrem İnce'nin 2023 Seçim Dönemi Boyunca Yaşadıkları

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
11.05.2023

https://youtube.com/shorts/93SkaF1TBsw?feature=share Bunlarla bahar değil anca zemheri kış gelir kış

11.05.2023

Kahraman kardeşim sen neden bu kadar sevdalısı bu adamlara yahu, hiç mi gormuyorsun hirsizliklarini çaldıklarını görüyor da inanmıyor musun inanıyor da yine de vermek mi istiyorsun ? Ya da ne bileyim ekonomiden hiç mi rahatsız değilsin, bak ben bugün yarın misafirlerim gelecek diye markete gittim alışveriş edeyim diye yedi yüz elli TL tuttu yemin ederim . Normal mi kardeşim bu fiyatlar tavuk fasulye sebze meyve içecek bilmem ne. Ev kiraları bir senede arsa çıktı. Hiç mi etkilenmedin? Kılıçdaroğlu başarılı olacak mı olmayacak mı bilinmez ama denemeye değmez mi kardeşim ? Ben senin yorumlarını hep okuyorum cahil birine benzemiyorsun kendini ifade ediş şeklinden anladığım, merak ettiğim neden bu kadar baglisin bu adamlara? Bir tepki koymuyorsun neden ?

11.05.2023

Muharremin pek etkisi olduğunu sanmıyorum zaten saçma tavırlarıyla azıcık kitlesini hepten dusurmustu çekil çekil diye herkes bu adamı fazla abarttı. Asıl etkileyici oylar sinanda olacak gibime geliyor. Etkileyici derken ikinci tura kalmaya sebep olacak anlamında. Yoksa Sinan'ın ikinci tura kalacağına ihtimal vermiyorum. Son tura tahminim yine Erdoğan ile Kılıçdaroğlu kalacaktır.

11.05.2023

O kadar da kitabını okuduk aldık vay be sende onlardan çıktın demek eh yani daha önceden biliyordum ancak neyse bahar gelecekmiş ne baharı neyin baharı ben altılı masanın hiçbirine güvenmiyorum hep beni korkutan(O anlamda değil)bir tarafları var destek vererek ülkemin İsraile Amerikaya peşkeş çekilmesine Dini değerlerime ters işler yapılmasına Allah muhafaza sebeb olacak bir hata yapmak istemem Cumhurbaşkanında Recep Tayyip Erdoğan Milletvekilinde(vermek istemesemde nedeni başka)Yeniden Refah Partisine destek olacağım kendimce böyle bir karar verdim zaten hepi topu bir oyum var işte o da böyle gitsin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ