Ahmet Topal Hoca “Gavs Güneşin Doğuşunu Durdurmuş” İddiasıyla Gündemde

Son günlerde hocaların yaptığı açıklamalar ve bulunduğu iddialar sosyal medyayı adeta topa tutuyor. Menzil’in Serhendi kolu hatiplerinden Ahmet Topal Hoca katıldığı programda “Gavs güneşin doğuşunu durdurmuş.” iddiasıyla konuşuluyor.

Ahmet Topal Hoca, “Gavs Sani hazretleri umreye gittiğinde Arafat’ta mangal yapmış sofiler. Hatme yapılacak vakit darlaşmış.” sözleriyle konuşmaya başladı.

Ardından ise “Sofiler diyor ki güneş sanki sabitlendi. Hatme yapıldıktan sonra battı ama güneşin batması lazımdı. Şahit olanlar anlattı ben de onlardan dinledim.” cümleleriyle konuşmaya devam etti.

İşte detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Kahramanmaraş’ın Meşhur İçeceği Mayamın Satıldığı Anlar Hijyen Seviyesini Sorgulattı
Diyarbakır’da Havuza Giren Kadınlara Tehdit Yağdı: “Sizin Ağalarınızı Öldürdük Mezarı Belli Değil!”
Türkiye-Çekya Maçının Ardından Golüyle Konuşulan Cenk Tosun Almanya’da Reynmen ile Buluştu

Popüler İçerikler

Kocasının Kendisine Yaptığı Yorumları "Mizah Amaçlı" Paylaşan Kadın Tartışma Yarattı
5 Yaşındaki Kuzenini Zorla Dudağından Öpen TikTok Kullanıcısı Duygu Özgül Tutuklandı
Müge Anlı, Programından Hoşlanmadığını Söyleyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya Yanıt Verdi!
YORUMLAR
27.06.2024

Mucizevi jaws. Gavs ların en büyük mucizesi binlerce malı bir araya toplayıp son model klimalı mercedes de güneşten korunmasıdır. Şu gavs dedikleri hazretleri tarikatları oluşumları vs. müritleriyle beraber hepsini bir araya toplasak gerçek gavs bizim ki diye iki günde birbirlerini yok ederler. Tüm ülkenin önünde feto gibi bir örnek varken hala daha ben gavsim falan diye gezerek din sömürüsüyle güç ve para elde edebiliyor olması ne acı.

27.06.2024

Bu zavallılar için yapabileceğim tek şey dua..Allah en kısa sürede doğru yolu göstersin.Gırtlaklarına kadar şirk'e batmış haldeler.Bir fani'ye hiçbir Hz. peygambere verilmemiş yetki ve güçleri gavs dedikleri adamda var olduğunu söylüyorlar.Yazık Allah en kısa surede doğru yolu göstersin

27.06.2024

Putperestliğin etten kemikten ilahlara dönüşmüş hali tarikat ve cemaatlerde zirve noktasında yaşanıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (11)