Ahmet Şık'tan Süleyman Soylu'ya: "Sen Yaptıklarının Cezasını Çekeceksin, Hapislerde Çürüyeceksin"

İşte o gergin anlar...

Bütçe görüşmelerinde tansiyon hep yüksek kaldı

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, İçişleri Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri sürerken, muhalefet partili milletvekilleri ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında sık sık sözlü tartışma yaşandı.

Ahmet Şık: "Hamaset yapıyorsun, sen yaptıklarının cezasını çekeceksin, hapislerde çürüyeceksin"

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı. Şık, 'Hamaset yapıyorsun, sen yaptıklarının cezasını çekeceksin, hapislerde çürüyeceksin' dedi. Bakan Soylu da, 'Satılık adam, sen satılık bir adamsın' sözleri ile karşılık verdi.

Ahmet Şık, Soylu'nun olduğu masaya yürümek istedi

Şık, ayağa kalkarak Soylu'nun olduğu masaya doğru yürümek istedi. Bunun üzerine AK Parti ve MHP'li milletvekilleri toplu halde, Soylu'nun olduğu masaya gelerek etrafını sardı.

Araya diğer milletvekilleri girdi

CHP ve HDP'li milletvekilleri da aynı şekilde Şık'ın etrafına toplandı. Tartışma olası bir kavgaya dönüşmeden milletvekillerinin araya girmesiyle sonlandırıldı. Ardından görüşmelere devam edildi.

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
18.11.2022

Seviye yine arşa çıkmış... Ve evet zamanı gelince yaptıklarının cezasını çekecek olan çok!

18.11.2022

Kötüye hiç bir şey olmaz 😃

18.11.2022

Bunun olabilmesi için önce Türkiye'deki hümanist, hâlâ apolitik ve akademik sol denilen grupları adam etmeniz gerekiyor. Yoksa başlarlar "Sizin de onlardan farkınız yok!" diye. Gündemi takip etmeyip herhangi bir konuyu tartışacak bilgi ve birikime sahip olamadıkları için alakalı alakasız her yere bunu yazarlar sadece.

18.11.2022

arkadaşım sen bildiğin ile kalsan bana yeterli ama mümkünse düşmanı tavsiye ederim.Sol ve solcular dediğin insanlar sayesinde bu ülke hâlâ ayakta.

TÜM YORUMLARI OKU (12)