Ahmet Şık: 'Kaçak Saray'a da Asacağız O Pankartı'

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam'da yaptığı konuşmada TİP'li milletvekillerini hedef alarak 'Bunların bir an önce parlamentodan silinip atılması lazım.' demişti.

'İşte geçenlerde üç tane sözde milletvekili 18 Mart Şehitler Köprüsü'nde ne yaptılar? Pankart asmaya yeltendiler ve bunların üstelik polisimize de orada nasıl zulmettiğini görenleriniz ekranda olmuştur. Hatta vurmaya kalkanlar bunların içinden olmuştur. Ve bunlar malum partinin parlamentodaki uzantılarının ta kendisi. Bu milletin polisine el kaldırandan milletvekili olmaz. Bunların parlamentoda da yeri olmaz. Bunların da bir an önce parlamentodan silinip atılmasının adımlarının atılması lazım. Bunun adı demokrasi olmaz. Demokrasinin sınırları bir yere kadar. Kalkıp bu ülkenin güvenliğini temin için çalışan, gayret eden polise orada kalkıp vuracaksın, yere indireceksin. Neymiş? Orada sen, izinsiz köprüye pankart asacaksın. Bu pankartı sana astırmamaya, görevini yapmaya çalışan polisimize bu tür saygısızlığı yapan, bundan milletvekili olmaz.'

"Kaçak Saray’a da asacağız"

Erdoğan'ın bu ifadelerinin yer aldığı bir Twitter payaşımını alıntılayan TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, 'Kaçak Saray’a da asacağız o pankartı' ifadelerini kullandı.

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ne olmuştu?

TİP Milletvekilleri 15 Temmuz Köprüsüne 'Her Yer Direniş Her Yer Taksim' Pankartı Astı

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
04.06.2022

akp'ye de size de sizinle olanlara da karşıyız zamanı geldiğinde alayınızı ...

04.06.2022

düşmanımın düşmanı dostumdur, elden ne gelir

04.06.2022

Bu milletin polisine küfreden, hakaret eden millet vekili oluyor ama kendilerinden olunca

04.06.2022

Yanlışa yanlışla gidildiğini görmek bu kadar zor mu? Senin astığın o saçma pankart hiçbir kurumu hiçbir olguyu ifade etmiyor! Devletin çıkmaza girdiği bir dönemde anarşik faaliyetler yürüten üç beş kendini bilmez ahmağı koca bir direniş sembolü haline getirmekten başka bir şey değil! Devletin polisine silah sık, molotof at, parka hacetlen sonra bunlar kötü biz iyiyiz! Aynı b*kun lacivertisiniz ama ya renk körü ya algı körüsünüz ama muhakkak körsünüz!

TÜM YORUMLARI OKU (7)