Ahmet Şık: 'Erdoğan'a Karşı En Güçlü Aday, Yaptığı Koca Hataya Rağmen Ekrem İmamoğlu'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rakibi olarak adı geçen dört isimden en güçlüsünün yaptığı koca hataya rağmen Ekrem İmamoğlu olduğunu belirten Şık, şunları söyledi: 

  • AKP ve MHP'nin oy deposu olan Orta Anadolu ve Karadeniz seçmeninde kırılma yaratacak kişinin Ekrem İmamoğlu olduğuna, adı geçen dört aday içinde en az kötü olanın İmamoğlu olduğuna kanaat getirmiştim ama öyle bir hatalar zincir yapıldı ki... Ama hâlâ bir fırsat olduğunu düşünüyorum. 

  • Çok açık söyleyeyim ne Meral Akşener'in ne Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı yarışında şansı yok. Çok net. Ben hayata soldan bakan, sosyalist biri olarak bu ikisine kesinlikle oy vermem mesela. Ben o kadar çaresiz değilim.

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
19.05.2022

Valla İmamoğlu olur, Mansur olur, Kılıçdaroğlu olur, tuvalet pompası veya kremşanti bile olur. Mevcut yönetimin karşısına kimi koyarsan Koy hiç BAHANE üretmeden sandığa gidip bu zihniyeti devirmek şart oldu. BU BİZİM SON ŞANSIMIZ ALOOOO, KENDİNİZE GELİN YAŞADIĞIMIZ HAYATA DÖNÜN BAKIN Bİ.

20.05.2022

Şükürler olsun... Bu tarz yorumlar görmek insanın umudunu arttırıyor. "O olursa oy vermem, bu olmazsa oy vermem" şeklinde konuşan şımarıkları görmeye artık tahammülüm kalmadı...

19.05.2022

Konusmaya basladi Tayyip'in gizli kopekleri...

20.05.2022

" Ben hayata soldan bakan, sosyalist biri olarak bu ikisine kesinlikle oy vermem mesela. Ben o kadar çaresiz değilim. " sen kimsin acaba ya? 3 4 kişinin izlediği bir program bulup orada saatlerce konuşuyorsun. fikirlerin de önemliymişçesine onedio da paylaşıyor. Ekrem i. olabileceği gibi mansur y. da meral a. de gayet olabilir. Gereksiz saçma sapan algılar yaratmaya çalışıyor her önüne mikrofon gelen.

TÜM YORUMLARI OKU (5)