Ahmet Nur Çebi, Hasan Arat'ı Hedef Aldı: "Yapamayacağını Söylemiştim"

Beşiktaş kaos dolu bir dönemden geçiyor. Başkan Arat'ın art arda istifaları camiayı yeniden bir kongre sürecine soktu. Hüseyin Yücel ve Serdal Adalı'nın yarışacağı kongrede galibin kim olacağını kestirmek kolay değil. Arat döneminden önceki başkan Çebi de gündemi yorumladı. Çebi, Arat dönemine adeta ateş püskürdü.

Ahmet Nur Çebi dönemiyle başlayan süreç Arat döneminde zirve yaptı ve Beşiktaş başarısız sonuçların yanında kaos dönemine girdi.

Çebi de gündemle ilgili açıklamalar yaparak Arat dönemini eleştirdi.Çebi "Arkadaşlar göreve talip oldular. Görevlerini yeteri kadar sağlıklı yapamadıkları için bırakıp kaçtılar." dedi.

Çebi, "Hasan Arat'ın başarılı olamayacağını biliyordum ama keşke olabilseydi" dedi. Ahmet Nur Çebi, Arat için "Çok büyük kaos var, şaibeler var, kulübü ortada bırakmak var, yapılabilecek her türlü kötülüğü yaptı" dedi.

Çebi, Arat için "Geçen bir videoya baktım. Sürekli 'Seba, Seba, Seba' diyor. Kardeşim bir adam bu kadar çok gereksiz yere algı yaratmaya çalışıyorsa şüpheleneceksin sen. " dedi.

Çebi kime oy vereceği sorusunu ise Fikret Orman dönemi, Arat dönemi ve kendi dönemini inceletip hesap soran başkan adayına oy vereceğini ilan etti.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe'de Ali Koç Avrupa'yı Sallayacak Bir Transferin Peşine Düştü: Kevin de Bruyne
Adana Demirsporlu Ozan Demirbağ'dan Süper Lig Tarihine Geçen Gol!
Galatasaray Hiç Olmadığı Kadar Favori: Süper Lig'de Şampiyonluk Oranları Güncellendi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1