Ahmet Maranki Kimdir? Türkiye'nin "Lokman Hekimi" Ahmet Maranki Nereli, Kaç Yaşında, Evli mi?

Türkiye'nin 'Lokman Hekimi' olarak bilinen Ahmet Maranki'nin hayatı merak konusu oldu. Çeşitli televizyon programlarına katılarak sağlıklı yaşam konusunda tavsiyeler veren Maranki, zaman zaman açıklamalarıyla gündem olmuştur. Canlı yayında doğal ve bitkisel tarifler yapan Ahmet Maranki, sağlıklı yaşam, bitkisel kürler, diyet ve detoks gibi birçok konuda kitap yazmıştır. Peki Ahmet Maranki kimdir? Ahmet Maranki nereli ve kaç yaşında? Ünlü lokman hekim Ahmet Maranki, evli mi, hangi kitapları yazdı? İşte tüm bu soruların cevabı...

Ahmet Maranki Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Kastamonu doğumlu bilim insanı Ahmet Maranki 1956 yılında dünyaya geldi. Lisans eğitimini Tütün Eksperleri Yüksek Okulu'nda tamamlayan Maranki, 1976 yılından sonra Maliye Gümrük Tekel Bakanlığı'nda teknik, idari görevler, eksper- baş eksper- baş uzman gibi çeşitli kamu görevlerinde çalıştı. 

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği'ni 1981 yılında bitiren Ahmet Maranki, 1986 yılında Sosyal Siyaset Bölümü'nde yüksek lisans, 1990 yılında ise doktorosunu bitirdi.

Kariyeri;

1991'de Azerbaycan'ın daveti üzerine, Türkiye Cumhuriyeti adına görev yaptığı ilgili birimin baş uzmanı olarak araştırmalar yapmak ve üniversitelerde ders vermek için görevlendirilen Maranki, 1991 yılında Azerbaycan'ın daveti üzerine oraya gitti ve 10 yıl orada yaşadı. 

1990 yılında Rusya, Avusturya, Azerbaycan ve Türkiye'nin bilim adamları öncülüğünde 'Bilim ve Buluş Adamları Derneği'nin genel sekreterliğini yaptı.

Azerbaycan Milli Meclisi'nde danışmanlık yaptı. Çalışmalarını “Türkiye Azerbaycan Harici İktisadi Alakaları”, “Agent Mukaveleleri” isimli kitaplarda yayınladı.

1998 yılında Azerbaycan'da “Yılın En Başarılı Yabancı Bilim Adamı” seçildi.

Ahmet Maranki aynı zamanda'The Institute for Cross Cultural Health' adlı enstitünün başkanlığı görevinde çalıştı.

Hayatının büyük bir parçası spor olan Ahmet Maranki, 1969 yılından beri Siyah kuşak judo, tekvando, şhiatsu hocası konumundadır.

Ahmet Maranki Kitapları;

  • Beyaz Ölüm

  • Şifalı Kürler

  • Kozmik Detoks Sağlıklı Diyet

  • Kozmik Bilim Işığında Şifalı Taşlar

  • Kozmik Bilim Işığında Şifalı Yemekler

  • Kozmik Bilim Işığında Şifalı Bitkiler

  • Kozmik Bilim ve Bilinçte Yaşam Enerjisi

  • Kendi Kendine Noktalarla Mucizevi Tedaviler

  • Profilaktik Masajla Mucizevi Tedaviler & Pratik Uygulamalı

Ahmet Maranki Evli mi?

3 çocuk babası olan Ahmet Maranki, yüksek hemşire Elmas Maranki ile evlidir.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Ahmet MaRanki'den Geri Adım: 'Belgrad Ormanı'na Gömdüğümüz Şey Öfkemizdi'
Maranki'den 25 Haziran Vurgusu ile Skandal Sözler: 'Olmadı Belgrad Ormanı’na Gömdüğümüz Talim Şeyimizi Çıkartacağız Sokağa'
Maranki'den 25 Haziran Vurgusu ile Skandal Sözler: 'Olmadı Belgrad Ormanı’na Gömdüğümüz Talim Şeyimizi Çıkartacağız Sokağa'
Maranki'den 25 Haziran Vurgusu ile Skandal Sözler: 'Olmadı Belgrad Ormanı’na Gömdüğümüz Talim Şeyimizi Çıkartacağız Sokağa'

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
YORUMLAR
21.11.2022

Onedio'ya ücretli reklam veriliyor mu?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ