Ahmet Kural ile Pelin Karahan Aynı Dizide: Bir Zamanlar Kıbrıs, TRT 1'de Başlıyor

TRT 1'in yeni dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs'ta bir araya gelen Ahmet Kural ile Pelin Karahan, 1 Nisan'da sevenlerinin karşısına çıkacak.

Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesini ekranlara taşıyacak olan "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisi, 1 Nisan'da TRT 1'de izleyicinin karşısına çıkacak.

Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu'nun paylaştığı dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Kaynak: Haber Global

İşte o fragman:

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
22.03.2021

Karşıda bir kadın var diye konunun manipule edildiğini düşünüyorum. Sılanın çelişkili ifadelerine rağmen davanın bu kadar uzaması bile garip. Kaldı ki arzı talep doğurur ben TRT yi hemen hiç izlemiyorum sırf milletin duygularını sömürmeye vakit harcadıklarına para akıttıklarına inanıyorum çünkü. Ama bunda da kuralın hatası ne? İzleyen oldukça gayet de oynar bu adam. Ki bence oynamalı da. Adam çıkıp evet dövdüm pişman da değilim diyene kadar savunacam ben. Hiç değilse gülerek yaptığı canlı yayını kapattığını sanınca ohhhh geçen sıladan daha gerçekçi çünkü.

22.03.2021

İlk bölüm 2-2.5 saat olmayacaksa izlenir.

22.03.2021

TRT halka hizmet etmeli iki üç çapulcuya değil. Bunları zerre sevmiyorum Allah biliyor 🤢

TÜM YORUMLARI OKU (5)