Ahmet Kural Hakkında 'Hakaret, Tehdit ve Basit Yaralama' Suçlarından 5 Yıla Kadar Hapis Talebi

Müzisyen Sıla Gençoğlu'nun şikâyeti üzerine oyuncu Ahmet Kural hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı. Savcılık, Kural hakkında 'Hakaret', 'Tehdit' ve 'Basit yaralama' suçlarından iddianame düzenledi. İddianamede, Kural hakkında 1 yıl 4 aydan, 5 yıla kadar hapis talep edildi.

Kural önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

Hürriyet'ten Musa Kesler'in aktardığı bilgiye göre savcı, Ahmet Kural’ın savunmalarını ‘ikrar’ (kabul) olarak değerlendirdi. 

Dosyadaki raporlarla birlikte Kural’ın savunmalarını da aleyhinde delil olarak kabul etti.

Savcı iddianamenin sonunda şu ifadeleri kullandı:

'Tüm dosya kapsamını, müşteki ve tanık beyanları, doktor raporu ve Adli Tıp Raporu ile fotoğraf ve mesaj kayıtları, şüphelinin ikrara varan savunması ve yine taraflar arasında uzlaştırmanın sağlanamadığına dair uzlaştırma raporu birlikte değerlendirildiğinde, olay günü yaşanan tartışmada şüphelinin müştekiye tehdit ve hakarette bulunmak ve darp etmek şeklinde eylemleriyle üzerine atılı hakaret, tehdit ve basit yaralama suçlarını işlediği anlaşıldığından…'

Gençoğlu, avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda 'müşteki' sıfatıyla ifade vermişti.

Kanal D Haber'e konuşan Ahmet Kural ise iddiaları reddetmişti.

Ahmet Kural'dan İlk Açıklama Geldi: Suçsuzum, İddiaları Kabul Etmiyorum!

Ünlü oyuncu yaptığı ikinci bir açıklama ile şiddet iddialarını reddetmeyi sürdürmüş yaşananları "ağır tahrik içeren konu üzerinden başlayan, yüksek sesli karşılıklı kinci tartışma esnasında yaşanan itişme" olarak tanımlamıştı.

Ahmet Kural'dan Bir Açıklama Daha: 'Başta Sıla Olmak Üzere Bütün Kadınlardan Özür Diliyorum'

Ahmet Kural 2 Kasım Cuma günü şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılmıştı.

Savcılık, Müzisyen Sıla Gençoğlu'nun Şikâyeti Üzerine Oyuncu Ahmet Kural'ı İfadeye Çağırdı

Kural, adliye çıkışı yaptığı açıklamada, "Asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır" demişti. 🎥

Dosya Uzlaştırma Bürosu'na gönderilmiş fakat taraflar uzlaşmayı reddetmişti.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
19.12.2018

Üffffff wallaha kabak tadı verdi artık😡😡. Hem seni döven adama geri dön, aşk naralarını at, sonra yine dövülünce de benii döydi diye zırla...ya ne bekliyordun iknci kez döndüğün adamdan. Ekonomi kriz kapıda bacada bunların derdine bak hele. Kendisini döven adama kendi gönül rızasıyla dönen kadına acımam. Neyse bana ne ya.

19.12.2018

Ahmet Kural'ın suçluluğu suçsuzluğunu geçtim 5yıl hapis cezası ile yargılnma talebini garipsedim. Ulan Ülke de milyonlarca kadın kocasından hunharca şiddet,darp,dayak,hakaret görüpte şikayet edince koca denilen o herifler ya uzaklaştırma ya da serbest bırakılıyor. Herif soluğu kadının yanında alıp çoğu kez durum cınayetle sonuçlanıyor buna rağmen iyi halden beraat eden mi istersin 5 yıl yatıp çıkan mı istersin. Bunlar olurken bir şarkıcı darp edildi diye neden olaylar ayyuka çıkıyor Sıla Hanım Kadın ve Mağdur da diğerleri ne. iki yüzlülüğünüzün, adaletsizliğinizin kalıbına tüküreyim.

19.12.2018

ahmet kural seninleyiz <3 bu dava,mesajlar herhalde sıla nın TİYATROSU.

TÜM YORUMLARI OKU (11)