Ahmet Hakan, Türkiye'de Gereğinden Fazla Memur Olduğunu Söyleyen Rahmi Koç'a Çıkıştı!

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'Devlette 5,5 milyon kişi çalışıyor. Dolayısıyla 2 milyon kişiyle bu devlet rahatlıkla döner' diyen iş insanı Rahmi Koç'u eleştirdi. Hakan'a göre, Rahmi Koç eski ezberlerini tekrarlamaya başladı.

Türkiye'nin en zengin isimlerinden olan Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç geçtiğimiz gün, Türkiye'deki memur ve milletvekili sayısını dikkat çeken ifadelerle eleştirmişti.

Rahmi Koç, "Devlette 5,5 milyon kişi çalışıyor. Dolayısıyla 2 milyon kişiyle bu devlet rahatlıkla döner. 600 milletvekili var, 200’üyle rahatlıkla hallolur" ifadelerini kullanmıştı.

Rahmi Koç'un bu sözlerine bugün Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'dan yanıt geldi. Hakan, Rahmi Koç'un hiç rakamlara bile bakmadan ezbere dayalı konuştuğunu öne sürdü.

Ahmet Hakan'ın yazısındaki ilgili bölüm şöyle: "Rahmi Koç, sadece üç dakikalık internet araştırması yapsa bile şunu görür: Memur sayısı açısından Türkiye, Batılı ülkelerden daha iyi durumda. Yani dünya, Türkiye’ye göre çok daha fazla memurla dönüyor."

 'İnsan olmak, biraz da kolaycı olmak demek galiba. __Rakamlara, gerçeklere, istatistiklere falan bakmaya hiç tenezzül buyurmadan çok eski ezberleri tekrarlamaya nasıl da bayılıyoruz.'

Rahmi Koç'un milletvekili ve memur sayısını eleştirdiği haber ⬇️

Rahmi Koç'tan Milletvekili İsyanı: "Bu Devlet Rahatlıkla Döner"

Popüler İçerikler

Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
YORUMLAR

adam doğru söylüyor bende devlet memuruyum %80 i gereksiz akşama kadar laga luga. özellikle akp nin referansı ile doldurduğu kadrolar boşa maaş alıyorlar. 2 değil 1 milyonla bile döner bu iş. bilip bilmeden boş konuşuyorsun Ahmet hakan

23.11.2023

sana fikrini soran oldu mu amk ?

23.11.2023

Zat'ı muhterem memur ya, alınmış....

TÜM YORUMLARI OKU (13)