Ahmet Hakan, Oryantal Yaptığı Videosuyla Gündem Olan Hande Sarıoğlu'na Ağır Hakaret Etti!

Asla bu tarz konulardan eksik kalamaz!

Geçtiğimiz günlerde Habertürk ekranlarında spor spikerliği yapan 32 yaşındaki Hande Sarıoğlu, Instagram hesabından oryantal yaptığı bir dans videosu paylaşmıştı.

Sosyal medyada gündem olan bu görüntüler de Habertürk yönetiminde büyük rahatsızlığa neden olmuştu ve ünlü sunucunun işine son verilmişti.

Ardından Odatv'ye konuşan Sarıoğlu, Habertürk yönetiminin kendisini geçmişte de sosyal medya paylaşımları üzerine uyardığını söyledi. “Renkli bir kişiliğe sahip olduğunu fakat kanalın görüşüne de saygı duyduğunu” belirten Sarıoğlu, Habertürk’teki görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını açıklamıştı.

Buradan detaylara bakabilirsiniz;

Dans Görüntüsü Gündem Olan Spiker Hande Sarıoğlu Konuştu: 'Kanalın Görüşüne Saygı Duyuyorum'

Bu tarz haberleri köşesine taşımaktan zevk alan Ahmet Hakan da elbette Hande Sarıoğlu ve dansıyla ilgili bazı gereksiz yorumlar yaptı.

13 Şubat tarihli Hürriyet köşe yazısında dansın ilk 15 saniyesine tahammül ettiğini söyleyerek ünlü sunucuyu “story şebeği” ilan etti.

Yazının tamamı: Hürriyet

Biliyorsunuz kendisi genellikle danslarıyla vs gündem olan ünlü kadınları bu şekilde köşesine taşıyarak ağır hakaretlerde bulunuyor.

Halbuki biz onu, magazin gazetecisi olarak bilmezdik. Son zamanlarda pek bir meraklı magazine. Kadınları yermek için elinden geleni yapıyor nedense çünkü konuşulması için büyük bir fırsat bu tarz gündemler.

Sıradan bir şekilde evinde dans edip eğlenen kadının dansını neden bu kadar ciddiye aldınız? Ciddiye aldığı yetmezmiş gibi hiçbir sorun görmeden "şebek" diyerek hakaret bile etmiş.

Birçok insana da dert oldu bu dans videosu. Rahatsız olan gözlerini kapatsın. Ahmet Hakan'ın zaten bu arada videoyu izlemesine bile gerek yoktu. Beğense bile köşesinde yine 'şebek' diyerek bahsedecekti. Buna adım kadar eminim.

Yani bir de her konuda fikri olan Ahmet Hakan'ın sizin için fikirlerinin önemi var mı?

Vallahi bence yok. Neyse, biraz da Ahmet Hakan'a gelen tepkilere bakalım.

Bakalım Hande Sarıoğlu Hakan'a cevap verecek mi? Merakla bekliyoruz...

Haydi yorumlara.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Tarikat Lideri Müslüm Gündüz Mehdi’nin Hayatta Olduğunu ve İstanbul’da Olabileceğini Söyledi
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
13.02.2021

AHMET HAKAN KENDİNE RAKİP DANSÖZ İSTEMEZ, HEP TEK OLMAK İSTER.

13.02.2021

Topaç herif

13.02.2021

Adam dışlandıkça batıyor umursayan yok fikirlerini önemseyen bir avuç insan kalmış halen fikir belirtiyor. Oryantal yapmak için omurganın sağlam olması gerekir, keşke konusunu hiç açmasaydın şebek Ahmet.

13.02.2021

Sanane .mcıkagzlı sen işine baksana

TÜM YORUMLARI OKU (43)