Ahmet Hakan: 'Olumsuzluklar Çok Az Aslında, Sadece Can Sıkıcı Oldukları İçin Fazlaymış Gibi Geliyor'

Hükümete yakınlığıyla bilinen Hürriyet genel yayın yönetmeni ve gazeteci Ahmet Hakan, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ile ilgili sözleriyle gündem oldu. CNN Türk ekranlarında Fulya Kalfa ile birlikte Tarafsız Bölge programında deprem bölgelerinden görüntüler yayınlayan Ahmet Hakan, deprem bölgesinde yaşanan olumsuzluklar için 'Çok az aslında' dedi.

Ahmet Hakan o sözlerinde, "Olumsuzluklar az aslında, sadece can sıkıcı oldukları için bize fazla geliyor. Olumlu taraflarımız daha fazla. Genel hava bu yönde, diğer söylenenler hava civa, aldırış etmeyin" dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
08.02.2023

Yahu arkadaş bi halta yaramiyorsunuz en azından susunda milleti iyice çileden çıkarmayın ya bir gün yalakalık yapma ölmezsin..

09.02.2023

gereğini yapıyor

08.02.2023

Bir insan(!) bunu nasıl söyleyebilir ya ??? Sen onu bir de yakınları enkaz altında olanlara sor bakalım. Yüreklerindeki acı mı daha fazla açlık,susuzluk,soğuk mu??? O enkazların altında el kadar bebekler var, aileler var, hamile kadınlar var, analar babalar kardeşler var, ve o enkazlar hala kaldırılmıyor. Üstelerine kar yağıyor. Yardım beklemiyor kimse sizden zaten ama sıcacık evinizden tok karnınız pek sırtınızla insanların acısını, felaketini küçümseyecek kadar aşağılıklaşmayın be!!!!!

08.02.2023

anan ahmet anan.

09.02.2023

ben bu adamı düzen degisince sikicem bulup, yemin ediyorum

TÜM YORUMLARI OKU (65)