Hükümete yakınlığıyla bilinen Hürriyet genel yayın yönetmeni ve gazeteci Ahmet Hakan, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ile ilgili sözleriyle gündem oldu. CNN Türk ekranlarında Fulya Kalfa ile birlikte Tarafsız Bölge programında deprem bölgelerinden görüntüler yayınlayan Ahmet Hakan, deprem bölgesinde yaşanan olumsuzluklar için 'Çok az aslında' dedi.
Yahu arkadaş bi halta yaramiyorsunuz en azından susunda milleti iyice çileden çıkarmayın ya bir gün yalakalık yapma ölmezsin..
Bir insan(!) bunu nasıl söyleyebilir ya ??? Sen onu bir de yakınları enkaz altında olanlara sor bakalım. Yüreklerindeki acı mı daha fazla açlık,susuzluk,soğuk mu??? O enkazların altında el kadar bebekler var, aileler var, hamile kadınlar var, analar babalar kardeşler var, ve o enkazlar hala kaldırılmıyor. Üstelerine kar yağıyor. Yardım beklemiyor kimse sizden zaten ama sıcacık evinizden tok karnınız pek sırtınızla insanların acısını, felaketini küçümseyecek kadar aşağılıklaşmayın be!!!!!
Yuh diyorum Yuuhh. Bu kadarına da pes. Acı içindeki insanlarla alay eder gbi. Yazıklar olsun Ahmet sana. Verin mikrıfonu eline üç gün röportaj yapsın deprem bölgesinde, neymiş görsün abartıyı. Değerli editör arkadaşın da klavyesi sürçtü sanırım; 'yakınlığı' ile değil, 'yalakalığı' ile bilinir bu Ahmet. Yarın iktidar değişsin ilk dönecekler arasında başı çeker. Her devrin adamıdır kendisi.