Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, CHP'de koltuğunu kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nun ofis açarak siyaset arenasında kalma çabalarını eleştirdi. Hakan, 'Hiç gideyim torun seveyim demiyor. Bu ne hırs' dedi.
Ahmet Hakan, bugünkü yazısında eskiden milletvekili olamayanların yaptığı ilk işin bir yazahane açmak olduğunu, kulislerin hep burdan döndüğünü dile getirdi. Ahmet Hakan ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu'nun ofis açmasının hırsının boyutlarını göstermesi bakımından manidar olduğunu ifade etti.
Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısında öne çıkan bölümler şöyle: "Yazıhane açmanın yeni adı ofis açmak oldu. Ama işlev değişmedi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da ofis açması, hırsının boyutlarını göstermesi açısından çok manidar."
“Gideyim torun seveyim” demiyor, “Benden geçti artık” demiyor, “Parti içinde bile yenildim” demiyor. Ne kadar yanlış tanımışız Kemal Bey’i. Bu ne hırsmış böyle vay arkadaş.""
ya kusura bakma da malum kisi de hic gideyim torun seveyim demiyor, yasim gecti demiyor:D? kilicdaroglununki nasil bi hirssa onunki de ayni hesap, bu yas islerine hic girme bence.
ya yapmayın şu yorumu işte! burdaki yazıda RTE kaybedince gidiyor bu gitmiyor mu demiş? Yanlışı iki tarafın da yapması bunun haklı olduğunu göstermezki? Ne kıyaslama sevdasıymış arkadaş! bu adamın ne karakterde olduğunu(!) zaten biliyoruz
ya kusura bakma da malum kisi de hic gideyim torun seveyim demiyor, yasim gecti demiyor:D? kilicdaroglununki nasil bi hirssa onunki de ayni hesap, bu yas islerine hic girme bence.
aynısını öbür dedelere de söylesene yiyosa Hakaaaan
Ee demokrasi, özgürlük, refah diye milleti uyutan kitlenin de diğer kitleden farkı olmadığının en net resmi