Ahmet Çakar: 'Alex Bir Haindir Heykeli Yıkılmalıdır'

Türkiye'yi ziyareti çok konuşulan Alex hakkında konuşan Ahmet Çakar, 'Alex'in Yoğurtçu Parkı'ndaki heykeli yıkılmalıdır. Alex artık bir Fenerbahçe hainidir. Buraya bazı mihraklar tarafından getirilmiş bir haindir. Artık efsane değil bir kestanedir' dedi.

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
21.03.2018

Ben en damarından GALATASARAYLIYIM!<3<3<3 ama Alex'e ben de laf dedirtmem.Kendisi Alex'in yaptıklarını yapmamıştır duvara bok atar gibi adama sallıyor.Çaktığın kadar çaktılarsa yiğido çenen boşa döner.

21.03.2018

Galatasaraylıyım fakat şu adamın sırf gündemde kalabilmek için ottan boktan açıklamalar yapıp iyi bir şey yaptığını sanması içler acısı gram ciddiye alamıyorum şu adamı Alex gibi bir yaşayan efsane hakkında atıp tutuyor bir de hey allahım

21.03.2018

Shaquille O'Neal iyi oyuncu değil, adam değil diyen zat'ı ciddiye almaya gerek yok. Önüne gelene adam değil deyip duruyor.

Pasif Kullanıcı
21.03.2018

Shaq zaten abartı bir oyuncu değildi. Topu 1 metre öteden potaya sokamayan bir adam. Güçlü ve kalıplı olduğu için ezip geçiyor ve kaba kuvvetle pota altına kimseyi sokmuyor. Olayı oydu zaten.

TÜM YORUMLARI OKU (36)