Eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar Oyuncu Melis Sezen'i Kıyafeti Üzerinden Sert Sözlerle Hedef Aldı

Geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleşen 47. Altın Kelebek Ödüllerine katılan Melis Sezen, hem yaptığı konuşmayla hem de tercih ettiği kıyafetle gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi ise aylar sonra Melis Sezen'in kıyafeti gündem oldu. Akit TV'ye katılan eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar, Melis Sezen'i hedef aldı. Çakar'ın sözleri ise tepki topladı. 

Detaylar içeriğimizde;

Biliyorsunuz geçtiğimiz Aralık ayında 47. Altın Kelebek Ödülleri'ne Sadakatsiz dizisinin yıldızı Melis Sezen'in konuşması damga vurmuştu.

'Yıldızı Parlayanlar' kategorisinde ödül alan Melis Sezen'in ödülü aldığı sırada yaptığı konuşmada geçen 'Bunu tutuyorum, çünkü elimde şu an.' cümlesi uzun süre konuşulmuştu.

Binlerce videoya konu olan sosyal medyaya bomba gibi düşen o konuşmayı buradan izleyebilirsiniz;

Başarılı ve güzel oyuncu Melis Sezen'in ödül töreninde sadece konuşması gündem olmamıştı. Tercih ettiği göğüs dekolteli kıyafeti de olay olmuştu.

Bazıları Melis Sezen'in kıyafetini eleştirirken kimisi de çok yakıştırmıştı. Uzun bir süre sosyal medyada hem konuşması hem de kıyafetiyle Melis Sezen rüzgarı esmişti.

Şimdi ise aylar sonra Melis Sezen'in kıyafeti yeniden gündeme geldi. Akit TV'ye katılan eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar, Melis Sezen'i elbisesi üzerinden hedef aldı.

Çakar, “Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok. Göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş. Bu ahlaksızlığın daniskası değil midir?” ifadelerini kullandı.

Erkek yorumcuların ve Çakar'ın Melis Sezen'in dekoltesini konuşmaları ise sosyal medyada tepki topladı.

Bu ülkede yaşanan hiçbir şeye şaşırmıyoruz artık! Size ne yahu? Kime ne?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Özlem Gürses Açıkladı: İmamoğlu 'Gezinin Masrafları İBB Bütçesinden Karşılanıyor' Demiş
1 Dolar 1 TL Olmadı Ama Konut Fiyatlarını Eşitledik: Bağcılar ve Miami'de Aynı Fiyattaki Evler!
Survivor Ekstra'dan Kovulan Semih Öztürk'ün Eşi Kurretülayn Matur'dan Kafaları Karıştıran Paylaşım
Ahmet Çakar Kimdir? Eski MHP Milletvekili Ahmet Çakar Neden Gündem Oldu? Ahmet Çakar Kaç Yaşında, Nereli?

Popüler İçerikler

Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
YORUMLAR
11.05.2022

aylar olmuş tören olalı yılı olacak neredeyse abinin aklı kızın memelerinde kalmış🤣 biz unutmuşuz bile 🤣

11.05.2022

sen milletin sütyenini, donunu dert edip ucuz tv programlarında ahlak showu yapacağına milletvekili sıfatıyla hangi işler yaptın, bu memlekete ne kattın onun hesabını ver dangalak? meclisin içi bunun gibilerle dolu işte sizin oturduğunuz makamdan, mevkiiden, yediğiniz haram paradan ben utanıyorum sizin gram yüzünüz kızarmıyor. gündeme geldiği konulara bak.

12.05.2022

Demek ki Çakar içten içe çakmak istemiş. Olmayacağını bildiği için de kanun maddesi var gibi açıklama yapmış. Hadi gel senin o sarkmış memelerine de sütyen takalım gömleğin altından meme uclarınız belli oluyor yürüdükçe memeleriniz sallanıyor ya hani. Kadınlar da sizlerden rahatsız oluyordur diye dedim.ayrıca bir kadın istediğini istediği şekilde giyer hala şu yobazlıktan çıkamadınız, Keske biri çıkıp da memelere özgürlük akımı başlatsa.

TÜM YORUMLARI OKU (40)