'Ahirete İnancı Olmayan İnsandan Her Türlü Kötülük Beklenir' Diyen Ali Erbaş'a Tepkiler

Açıklamalarıyla sık sık gündem olan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, bu kez de 'Ahirete inancı olmayan insandan her türlü kötülük beklenir' sözleriyle gündemde.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ağrı'nın Patnos ilçesinde Selçuklu mimarisiyle yapılan Recep Tayyip Erdoğan Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta yaptığı konuşmada inanç konusunda ahirete iman etmenin çok önemli olduğunu belirten Erbaş, 'Çocuklarımıza daha küçük yaşlardayken ahiret inancıyla ilgili öğrenmeleri gerekenleri öğretmeliyiz' dedi.

🎥 "Hesap vereceğine inanmayan birisi hangi kötülüğü yapmaz ki?"

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

📌 Erbaş'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
23.10.2020

Dindar olan insandan her boku beklerim genelev vergisiyle alkol vergisiyle faizle hırsızlıkla 1m luk mercedes e biz binmiyoruz sonuçta

23.10.2020

Baba kızına şehvet duyabilir evliliğe zarar vermez fetvası veren ensest ilişki normallemesi yapan islam dini temsilcisi söylüyor bunu

23.10.2020

Bir insan ahiret inancı olup berbat biri de olabilir ahiret inancı olmayıp iyi biri de. Çünkü kötülük iyilik dinle imanla ahiretle olmuyor. Ayda bir çıkıp saçma bir şey söylüyor bu adam çok da ciddiye almaya gerek yok, zırva.

TÜM YORUMLARI OKU (103)