Ah Nerede 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Ah Nerede Fragman ve Son Bölüm Özeti

10. Ev Yapım imzalı Star Tv ekranlarının yeni dizisi Ah Nerede yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeşilçam'ın efsanesi Ah Nerede filminden uyarlanan dizinin başrollerini ise Nil Keser ve Oktay Çubuk paylaşıyor. İşte Ah Nerede 7. bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

Ah Nerede Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

1 Temmuz 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan romantik komedi dizisi Ah Nerede her hafta Cuma günleri saat 20:00'de yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Ah Nerede fragman ve son bölüm yaşananlar.

Ah Nerede - 7. Bölüm Fragman

Ah Nerede Son Bölümde Neler Oldu?

Uyku sırasında sayıklayan Zehra söyledikleri yüzünden kızların ve kendi başına dert açar. Öte yandan Ferit, Zehra'nın geçmişiyle ilgili şüphelenerek ipuçlarının peşine düşer. Zehra ve kızlar ise bu durumdan kurtulmak için yeni planlar yaparlar.

Öte yandan Ferit'in geçmişinden gelen bir misafir olayların seyrini değiştirir. Zehra ve Ferit arasındaki tüm denge gelen bu misafirle alt üst olur. Diğer tarafta Cenker'in her şeyi öğrenmesi ise an meselesidir.

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'