Ah-lak-sız-lık! Trafikte Makas Atıp Şeride Kaynak Yapan Kurnaz Sürücülere Gelen Birbirinden Sert Tepkiler

Merhabalar. Türkiye'de araç kullananlar olarak hepimiz benzer sorunlardan muzdaribiz. Trafik kurallarının ihlali, ihlaller karşısındaki eksik denetimler, caydırıcı ceza sisteminden yoksunluk ve kişisel ahlaksızlık maalesef ülkemizde had safhada. Twitter'da bir kullanıcı, Avrasya Tüneli'ne sıra beklemeden kaynak yapıp giren sürücülerin videosunu paylaştı. Bu görüntüler sosyal medyada makas atarak yan şeritten araya kaynak yapan arabalar konusunda dertli olanların tepkilerine yol açtı. Bakalım halkımız bu 'kurnazlık' hakkında neler düşünüyor?

Detaylar içerikte!

Gün geçmiyor ki yurdum insanı trafikteki denetimsizlikler, haksızlıklar ve kurnazlıklar karşısında deliye dönmesin.

Twitter'da @orhntv adlı bir kullanıcı, İstanbul'un iki yakasını bir araya bağlayan Avrasya Tüneli'ne yan şeritten kaynak yapanların videosunu paylaştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Tünele girmek için araba kuyruğu oluşturan sürücülerin önüne geçenlerin görüntüleri sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Zaten aşırı kalabalık olan İstanbul trafiğinde sırasını bekleyen insanların önüne geçerek 'akıllılık yaptığını' düşünenlere gelen tepkiler ise gecikmedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Bonus: Bir de böyleleri var tabi...👇

Siz trafikte kaynak yapanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Buyrun yorumlara...

Popüler İçerikler

AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
23.05.2023

Özellikle makas atanlar cinayete tesşebbüsle yargılanmalı ancak bu şekilde önüne geçilebilir...

23.05.2023

YouTube’da Çılgın Şoförler diye bir kanal var oraya girersen adamların trafikte milletin hayatıyla oynamayı yaşam tarzı haline getirip videolarını da yayınlamaktan gurur duyduğunu görürsün. Eğer burada makasçı arkadaşlar varsa onların da tez vakitte toplu şekilde bir köşebaşında ruhlarının havalanmasını diliyorum.

23.05.2023

Türkiye'nin bize cehennem ama gurbetçilere cennet gibi gelmesi tam da bu sebepten, medeni bir insan için kurallara uyulmayan, uyanın enayi sayıldığı, sürekli hakkının yendiği bir yerde yaşamak cehennem gibiyken, eğitimsiz gurbetçiler içinse kurallara uymak zorunda kaldığı, yerlere tukuremediği, kornaya basa başa konvoy yapamadığı, sıra beklemek zorunda kaldığı Avrupa cehennem, o yüzden onlara Türkiye, bize de Avrupa cennet gibi geliyor.

23.05.2023

Bu ülkedeki Müslümanlığın, coğrafya kaderdir Müslümanlığı olduğuna inanıyorum. Aslında kendini inançlı görenler bile aslında inanmıyor. Yoksa bu kadar hırsızlık, yolsuzluk,adam kayırmaya Kur'an izin veriyor da bizim mi haberimiz yok.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ