Ağzı Kokmasın Diye Gargara Kullandı, Ehliyetine 6 Ay El Konuldu!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan Mehmet Akif Bakır isimli bir genç, kız arkadaşıyla buluşmaya giderken kullandığı gargara nedeniyle alkollü çıktı. Ehliyetine 6 ay el konulan talihsiz adam soluğu hastanede aldı. 

Antalya'nın Manavgat ilçesinde oldukça ilginç bir olay yaşandı. İş çıkışı kız arkadaşı ile buluşmak için aracıyla yola çıkan Mehmet Akif Bakır isimli gencin ağzı kokmasın diye kullandığı gargara başına iş çıkardı.

Trafik çevirmesinde ekipler tarafından durdurulan ve alkol metreyi üfleyen genç sürücü gördüğü rakam karşısında hayretler içinde kaldı.

Yapılan kontrolde 360 promil alkollü olduğu belirlenen Mehmet Akif Bakır, ne kadar derdini anlatmaya çalışsa da prosedür gereği alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezasına çarptırıldı ve sürücü belgesine de 6 ay süreyle el konuldu.

Olay yerine çağırdığı arkadaşıyla soluğu Manavgat Devlet Hastanesinde alan Mehmet Akif Bakır, kan alınarak yapılan alkol ölçümünde alkolsüz olduğunu öğrenince rahat bir nefes aldı.

Bakır “Ben sadece gargara kullandım ve 3,76 promil alkollü çıktım. Buradan araç kullanan vatandaşları araç kullanmadan önce ve araç kullanırken gargara kullanmamaları konusunda uyarıyorum” ifadelerini kullandı.

Gargara kullandıktan sonra girdiği trafik çevirmesinde ehliyetini kaptıran sürücünün açıklamaları 👇

Hamas Lideri İsmail Haniye Suikasti Sonrası TRT'ye Linç: İktidara Yakın Hesaplar Paylaştı, TRT Değiştirdi!
Berat Albayrak TÜGVA'nın Kampında Ortaya Çıktı: İddialı Sözlerle Döndü!
Usta Tiyatrocu Genco Erkal Hayatını Kaybetti: "Hoşça Kalın Dostlarım"

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
31.07.2024

içki içip bir çocuğa çarpsaydın tutuksuz yargılanırdın

31.07.2024

Bizim yorumlari sansurleyen onedio. Adamin tum kimlik bilhilerini aleni vermis. tecavuzculerin bile suratini kapatiyorsunuz. acilen o gorseli kaldirmalisiniz. cocugun basina gelecek herseyden bu gorseli oldugu gibi paylasanlar sorumludur...

31.07.2024

Keşke tc kimlik numarasını da karalasaydınız

TÜM YORUMLARI OKU (19)