Ağustos Ayında İstanbul: Yazın Son Demleri Müzik Dolu

Ağustos ayı ile birlikte yazın son demlerine yaklaşmaya başladık. Sonbahara doğru ilerlerken İstanbul'daki etkinlikleri kaçırmak olmaz. Tüm bu sergi, konserfestival ve etkinliklerin takibini yapmak elbette zor. Ancak bir etkinlik haritası ile tüm haziran ayı içinde İstanbul'da neler olacağından haberdar olmak mümkün.

İşte journo.com.tr'nin hazırladığı bu etkinlik haritası ile gelin İstanbul'da bu ay ne var ne yok bir bakalım!

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
01.08.2016

House, Deep Trance, EDM, Big Room, Hardstyle, Trap müzik tarzlarının sektörde öncü temsilcileri 22 DJ'in ( 3 ü son yaşanan olaylardan sonra gelmekten vazgeçti ama sıkıntı yok ) performanslarını sergileyeceği bir etkinlik olan LİFE İN COLOR 3. kez İstanbul'a geliyor. Uluslararası bir etkinlik olan Life in color, dünya turneleri arasında ilk defa Miami'den sonra İSTANBUL'da festival alanı kuracak. Yani sadece konser alanı değil, tamamiyle bir konsept ve festival alanı oluşturacak. Türkiye için de bir ilk olacak. İlk 2 etkinliğine katılmış biri olarak, gitmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. Full enerji dolu, istediğiniz kadar dans edebileceğiniz, rahat bir ortam sizi beklemekte :) Etkinlik bu Cumartesi Life Park'ta yapılacaktır. Soruları olan arkadaşlara yardımcı olurum. Ve bir günlüğüne her ne yapıyorsanız bırakın ve bu etkinliğe gelin. Emin olun enerji dolu olarak ertesi güne başlayacaksınız. https://www.youtube.com/watch?v=5EbNzTxgpgs geçen sene biz :p

01.08.2016

mınakoyim %100 Metal Fest de iptal :@ Testamen, Haggard, Eluvetie, Kalmah, Orphaned Land, Abbath... Bekle ki bu adamlar bi daha gelsinler! nah gelirler mk! Memleketin sistemiyle bilikte yaşam tarzlarını da skip attılar iyice!

13.11.2018

En güzil bu ya https://bit.ly/2qTU6nr

TÜM YORUMLARI OKU (9)