Ağrı'dan Trump ve Hollywood Ünlülerine Yardım: 'Servetlerine Rağmen Maske Bulamadıklarını Öğrendik'

Sayan, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında Türkiye'nin birçok ülkeye maske ve tıbbi yardımda bulunarak önemli bir misyon üstlendiğini söyledi.

"Servetlerine rağmen maske sıkıntısı yaşıyorlar"

ABD'nin New York kentinde yaşayan yıldız oyuncu ve başka ünlü kişilerin milyonlarca liralık servetlerine rağmen maske sıkıntısı yaşadığını belirten Sayan, 'ABD Başkanı Donald Trump, New York valisi ve belediye başkanı ile kentteki ünlülere İngilizce ve Türkçe mektupların içerisinde bulunduğu birer kutu maskeyi posta yoluyla göndereceğiz.' diye konuştu.

"Dünyadaki tüm insanlar gibi siz de Ağrılısınız"

Sayan, daha sonra Türkiye'nin salgından etkilenen ülkelere gönderdiği tıbbi yardım ile Türk milletinin yardımseverliğini kaleme aldığı mektubu, basın mensuplarıyla paylaştı. Mektupta, 'Ağrı, Nuh tufanının son bulduğu ve insanlığın yeniden çoğalarak dünyaya yayıldığı yerdir, bu nedenle hepiniz Ağrılısınız' denildi.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
28.04.2020

Brad Pitt: Akp'den önce maskemiz yoktu artık var

28.04.2020

Papaz eriği dikenlerden önce bana göndersen. Maskesiz dışarıya çıkmak yasak ama telefona kod gelmiyor. Çevremde bir iki kişiye kod gelmiş haftalardır aynı maskeyle idare ediyorlar. Amerikalı ve ünlü değilsek merdiven altı üretim maskelerle kod beklemeye devam edeceğiz yani ekmek kadayıfı. Milleti aptal yerine koymak için bu derece cüretkar utanmaz olunmalı.

28.04.2020

Türkiye'de maskesiz kimse kalmadı ya sıra Hollywood ünlülerine geldi.

TÜM YORUMLARI OKU (53)