Ağrı'da Gümrük Müdürlüğü Aracına Roketli Saldırı: Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 2'ye Yükseldi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, Gürbulak Gümrük Müdürlüğü çalışanlarına yönelik düzenlenen roketli saldırıda hayatını kaybedenlerin olanların sayısı 2'ye yükseldi. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan Özgür Kavastan, doktorların tüm çabalarına rağmen bugün öğle saatlerinde hayata veda etti.

Doğubayazıt ilçesinde Gürbulak Gümrük Müdürlüğü'ne ait zırhlı servis aracına dün teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi.

16 kişi yaralanmıştı

Saldırıda gümrük memuru Mustafa Türk hayatını kaybetti, 16 kişi de yaralandı. Yaralılar, Ağrı, Ankara, Erzurum ve Van'daki hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tedaviye alınan yaralılardan gümrük personeli Özgür Kavastan da bugün öğle saatlerinde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Ruhsar Pekcan: "Özgür Kavastan'ı Ağrı'da tedavi gördüğü hastanede kaybettiğimizi üzüntüyle öğrendim"

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
02.03.2020

memuruna sahip çıkmayan idare, kaçakçıya-karıncaya-serseriye prim veren idare, yalakalık peşinde koşan idare, bayan memuru 08:00-17:00 çalıştırıp erkek memurun anasını nöbetler ile ağlatan idare, izin kullanmak isteyen personelini tehdit eden, aldığı dr raporunu sorgulayan idare, it kuyruklarını amir yapan idare, personelinin yemeğini bile ayarlayamayan idare, anasının *mı lojman ve misafirhane fiyatları ile personelini küfrettiren idare, memuru için her fırsatta "zaten onlar şerefsiz, zaten onlar kaçakçı" ibaresini kullanabilen ve kesinlikle sahip çıkmayan idare, fazla çalışma ücretini 24 saat çalışan personeli yerine çaycıya, şöföre, 8-5 memuruna paylaştıran idare..daha ne olacaktı ya!

02.03.2020

Daha kendi sınırlarımız içindeki sorunları çözmede başarılı olamadan dünyanın tüm sorunlarına bu kadar burnumuzu sokmak...

02.03.2020

3 tarafı denizlerle, 4 tarafı da hain köpeklerle çevrili benim canım ülkem.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ