'Ağlıyorlar Paramız Yok Paramız Yok, Çıkarıyorlar Ellerinde Cep Telefonu' Diyerek Geçinemiyoruz Diyenleri Eleştiren Gurbetçi Kadın: 'Telefon Almak Mecburiyetinde misiniz?'

Gurbetçi kadınlar, Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımızın 'Geçinemiyoruz' demelerini eleştirdiler...

Almanya'da yaşayan kadınlar, Türkiye'de yaşayanlara lüks hayat yaşıyorsunuz dedi... Kenara attıkları para ile Türkiye'ye tatile gelen kadınlar, Almanya ile Türkiye'yi kıyasladılar.

'Türkiye yükselmiş gidiyor, zamanında biz Avrupa'yı seyrederdik, şimdi bütün dünya Türkiye'yi izliyor diyen kadınlar' Euro'nun 9 lira olmasını da 'Sarı Kafa'nın oyunu dediler.

Ayağını yorganına göre uzatacaksın diyen kadınlar ayrıca, Türkiye'de yaşayıp geçinemediklerini dile getiren insanlar için de, lüks içinde yaşadıklarını, cep telefonu kullandıklarını söylediler.

Almanya'yı kastederek 'Biz orada karanlık yerlerde çürüyoruz, Türkiye'nin doğası var' diyerek de sözlerine eklediler.

İşte o sokak röportajı:

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
18.12.2020

Orospular sizin kenara attıklarınız tabii ki Türkiye de gezmenize , yiyip içmenize kat be kat yetecek. Yani hemcinsimdir diyorum küfretmiyim diyorum ama yeter ya Almanya kahpeleri. Adam et diyor o karpuz bu nasıl bir cahillik !!

19.12.2020

Almanya'da etin kilosu 8-9 euro.Burda bi kilo et 60-70 lira."TAMAM İŞTE AYNI ŞEY".Senin ananı bacını beynini sikiyim ben beyin özürlü orrrrrrrrospu evladı.Burdaki kurla çarpıp aynı şey diyo öküz oğlu öküz. 3000 euro alıp 10 eurosunu ete vermekle 3000 lira alıp 70 lirasını ete vermek aynı şey dimi amına kodumun kaltağı.

19.12.2020

Biz 21000 tl alsaydık haklıydın aynı şey olurdu diyorum ben onlara en güzel cevaptır

19.12.2020

Böylelerini Almanya ülkeden kovmalı. Gelsinler uçan ülkemizde bizlerle birlikte aynı şartlarda yaşasınlar, hepbirlikte uçalım.

TÜM YORUMLARI OKU (68)