Ağlanacak Halimize Gülüyor Muyuz? Siyah Beyaz Aşk'ta Ferhat'ın Bitmek Bilmeyen Emirleri

Beyaz Show'un hazırladığı bir videoda Siyah Beyaz Aşk, dizisinin güzel oyuncusu Birce Akalay, rolü gereği Ferhat karakterinin baskıcı davranışlarına boyun eğiyor. Farklı bölüm ve sahnelerden alınan emir anları bir araya getirilince ortaya can sıkıcı bir video çıktı. Videonun sosyal medyalarda 'eğlenceli ve komik' olarak servis edilmesi ise tepkilere neden oldu.

Kadına şiddetin ve kadın cinayetlerinin yüksek olduğu bir yerde, Türkiye'de, böyle sahnelerin yer alması ise tepki çekti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
25.03.2018

Ben bu dizinin ilk fragmanını gördüğümde düşündüm bunları, ki Birce Akalay kadın hakları savunucusu gibi hareket ederken nasıl bu rolü kabul etti onu da anlayamadım. Bir de gelip dizi senaryosu mu rahatsız etti demişsiniz. Medyanın artık ne kadar güçlü bir araç olduğunu, insanları nasıl etkilediğini anlatmaya gerek var mı? Kabul edilen 4. güç medya. Ve ülkedeki kadınların %80'i bundan hoşlanıyorsa onlara dayatılan kültür bu olduğu için, bunun sevilmek olduğunu sandıkları için hoşlanıyorlar. Çünkü aile gelenekleri eril, okudukları kitaplar izledikleri filmler onlara "sevilmek bakın böyle bir şey" diyor. Biri onlara "hayır böyle değil" demeli ki bilsinler. Ama diyene de gelip hede hödö yapıyorsunuz burada.

26.03.2018

kadına karşı şiddeti gösteren dizilere "şiddeti göstermeyin" diyen akılsızlar böyle dizileri romantik diye değerlendirirse olacağı bu. bu diziyi oturup uzun uzun izlemedim. ama ilk bölümüne biraz baktım. ibrahim çelikkol'un ve birce akalay'ın oyunculuk konusunda bir yetenekleri olduğunu hiç düşünmüyorum. ama konumuz bu değil. fakat ibrahim çelikkol'u aynı maço erkeği oynamaktan başka bir rolde göremiyoruz. kadınlara yeşilçam'da bile çok daha kibar ve romantik erkek kahramanlar yazmış bir ülke neden böyle "öküz"karakterleri "kahraman", "erkek" vs. gibi göstermekte ısrar ediyor? insan olan sorunlarını konuşarak çözer hönkürerek, elini masaya vurarak, tokatlayarak vs. değil. demek ki beynin yok konuşamıyorsun ki mağara adamı gibi ona buna saldırıyorsun. dünyanın en itici erkek türü.

26.03.2018

başlarda dört veya beş bölüm izledim ancak tahammül edilecek gibi değil, saçma emirler, maço haller ve bunu ''romantizm'' diye pazarlamak ve kimilerininde bunu romantik bulması. ayrıca başhekime şiddet uyguladığı bir sahne vardı ki kanım dondu!! RTUK'e şikayette attım ama senaryoda hiç bir değişiklik yok. tabiki artık izlemiyorum, kendime bu eziyeti yapmaya hakkım yok.

TÜM YORUMLARI OKU (32)