Ankara-Çankırı yolunda boş arazideki sokak köpeklerine mama bırakmak için giden hayvanseverler, köpeklerin yerde sancıyla kıvrandığını fark etti. Ağızlarından köpük gelen köpeklerin zehirlenmesi şüphesi üzerine Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne haber verildi.
Ölen hayvanlar araziden toplanırken, 5 yavru köpek Etimesgut ilçesindeki veteriner kliniğine getirildi. Tedaviye alınan köpeklerin, bitkin düştükleri ve ağladıkları görüldü.
Erdoğan'ın ustalık eserlerinden küçücük bir kesit ! amacının artık üzüm yemek değil bagciyi dövmek olduğunu bilmeyen de ortaktir bu zulme
Türkiye'deki sokak köpekleri saldırıları, insanlara "köpek tapar" diye hitap eden sadistlere kendilerince meşru haklar tanıdı. Öldürmek de bunlardan biri.
Çok yazık... :(