Ağız Dolusu Sövülecek Bir Şoförün Hareketi Yüzünden Motordan Düşüp TIR'ın Altında Kalmaktan Son Anda Kurtulan Anne ve Çocuğu

Vietnam'da kaydedilen görüntülerde, bir motosiklet üzerinde giden anne ve çocuğu TIR'ın altında kalmaktan son anda kurtulurken görülüyor. Arkadan gelen bir aracın motosiklete çarpması sonucu denge kaybı yaşayan motosikletten düşen anne ve kucağındaki çocuk, son anda TIR'ın altında kalmaktan kurtuldu. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
YORUMLAR
25.02.2019

şofor ayrı da o motordakilerinde beynini sikeyim ben.göt kadar motorla çoluk çocuk karayoluna çık.birde sağında solunda bidonlar. 2 motor yanyana muhabbet eder gibi yolun ortasında..bari geç yolun en sağından git be göt kafalı.

27.02.2019

TrafikK. MADDE 66 Bisiklet, motorlu bisiklet ve motosiklet sürücülerine aşağıdaki kurallar uygulanır. a) Ayrı bisiklet yolu varsa, bisiklet ve motorlu bisikletlerin taşıt yolunda, Bisiklet, motorlu bisiklet ve motosikletlerin yayaların kullanmasına ayrılmış yerlerde, Bunlardan ikiden fazlasının taşıt yolunun bir şeridinde yanyana, Sürülmesi yasaktır. b) Bisiklet sürenlerin en az bir elleri, motorlu bisiklet sürenlerin manevra için işaret verme hali dışında iki elleri ve motosiklet sürenlerin devamlı iki eller ile taşıtlarını sürmeleri ve yönetmelikte belirtilen güvenlik şartlarına uymaları zorunludur. c) Bisiklet, motorlu bisiklet ve sepetsiz motosiklet sürücülerinin, sürücü arkasında yeterli bir oturma yeri olmadıkça başka kişileri bindirmeleri ve yönetmelikte belirtilen sınırdan fazla yük taşımaları yasaktır. Sürücü arkasında ayrı oturma yeri olan bisiklet, motorlu bisiklet ve sepetsiz motosikletlerle bir kişiden fazlası taşınamaz.

Pasif Kullanıcı
25.02.2019

Aga ben olaydan çok oradaki annenin verdiği direk koruma iç güdüsünden dolayı tepkiye takıldım analık hakikaten bam başka bir şey.

Pasif Kullanıcı
25.02.2019

Motor, araç anlamam arkadaşım ben ehliyetim bile yok onu geçtim kullanmayı bile bilmiyorum biri sürer ben yanda otururum:)

25.02.2019

senin gibi soforun allah bin turlu cezasini versin. aq comari

TÜM YORUMLARI OKU (14)