Ağır Küfürlü Şeriat Paylaşımları Yüzünden Şikayet Edilen Feyza Altun'dan Çok Sert Açıklamalar!

Dilan Polat davasıyla daha da yakından tanıdığımız Avukat Feyza Altun gündemin öne çıkan ismi oldu. Sert bir dille paylaşımlarda bulunan Altun'un Twitter (X) üzerinden 'şeriatınıza s*kayım' diye bir tweet attığı iddiası gündem yarattı. Feyza Altun ise kısa sürede '#feyzaaltuntutuklansın' etiketi gündem olunca kendisinden şikayetçi olanlara ateş püskürdü!

Birçok kişinin ünlülerin avukatı olarak tanıdığı avukat Feyza Altun, Dilan Polat'ın başı çekti sosyal medya fenomenleri davalarıyla adını geniş kitlelere duyurdu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve açıklamalarla sık sık gündeme bomba gibi düşen Altun bugün de ortalığı fena karıştırdı.

Altun, geçtiğimiz gün aktif olarak kullandığı Twitter (X) hesabı üzerinden Farsça bir şiir yayınladı.

Bir sosyal medya kullanıcısı da ünlü avukatın Farsça yaptığı paylaşımın altına yorum yaptı. Altun, "Şeriate s*kayım" diyerek karşılık verince söz konusu paylaşım silindi.

Feyza Altun'un bu paylaşımını "İslam dinini hedef alan bir paylaşım" olarak değerlendiren bir kesim de oldu. Bu kesim tarafından da Altun hakkında suç duyurusunda bulunulacağı açıklandı.

Yaşanan olayın ardından belli bir kitle tarafından tepkilerin hedefi olan Feyza Altun, dilini değiştirmeyerek bu sefer "suç duyurunuza da s*kayım" ifadesini kullandı.

twitter.com

Ünlü avukat, hem Instagram hem de Twitter üzerindeki paylaşımlarına hız kesmeden devam etti. "Şeriate karşı her zaman mücadele edeceğiz" diyen Altun, şeriat isteyenlere Arabistan'ın yolunu gösterdi!

twitter.com

Altun, Mustafa Kemal Atatürk ve kendisinin fotoğraflarını yan yana koyarak "ikisinin de düşmanlığı şeriata" diyen bir sosyal medya kullanıcısına ise ağza alınmayacak küfürler sarf ederek öfkesini kustu.

twitter.com

Kendisini sert şekilde eleştiren ve "#feyzaaltuntutuklansın" etiketini açanlara "Şeriat dediğiniz bu işte" diyen Altun, yürek yakan bir videoyu paylaşıp "Türkiye Cumhuriyeti laiktir laik kalacak" dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kendisinin tutuklanmasının yeterli olmayacağını belirten bir kullanıcıya da cevap vermeyi es geçmeyen avukat "öldürecek misiniz?" diye sordu.

twitter.com

Bir kitle tarafından yapılan "Feyza Altun İslam dinine hakaret eden bir paylaşımlarda bulundu" tepkileri alıp başını yürüyünce, Altun'dan bozkurtllu "Yallah" paylaşımı gecikmedi.

twitter.com

Bir sosyal medya hesabı tarafından bir paylaşıma etiketlenen Altun, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı da etiketleyerek sitemde bulundu!

Tüm bunların ardından bir kesim tarafından da Feyza Altun'a destek geldi. Destek paylaşımlarından sonra bu sefer de "#feyzaaltunyalnızdeğildir" etiketi trendlere girdi.

twitter.com

"chekirge" adlı Twitter kullanıcısının destek paylaşımı yeniden paylaşan ünlü avukat "Atam ne güzel kapamıştı bunları" sözleriyle dikkat çekti.

twitter.com

Geceden başlayan sert paylaşımlarını gündüz de devam ettiren Feyza Altun, Mustafa Kemal Atatürk'ün "şeyhler, dervişler, müritler" ile ilgili sözünü de unutmadı!

twitter.com

Feyza Altun yaptığı paylaşımlardan sonra gündem olmasının yanısıra hakkında açılan soruşturmayla da gündem oldu.

Şeriat Paylaşımı İle Gündem Olmuştu: Feyza Altun'a Soruşturma Açıldı

İlginizi Çekebilir

Koşun Kaos Var: Suların Asla Durulmadığı Seher Sultan-Feyza Altun Kavgasında Küfürler Yine Havada Uçuştu
Depremin Yıl Dönümünde Alper Gezeravcı'nın Uzay Maliyetine Tepki Gösteren Feyza Altun Tartışma Yarattı
Feyza Altun Paylaştı: Fatih Erbakan, Feyza Altun’a Dava Açmış

Popüler İçerikler

AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
19.02.2024

Şeriata sokayım…

19.02.2024

Bu şeylerin din kardeşleri kabile yasalarının olduğu yerlerden Avrupa'ya kaçıyor, bizim ecdat trolleri hâlâ şov yapma peşinde. :)

19.02.2024

Her sakallıya hoca efendi diye peşine takılanlar kadına köpek gibi saldırmışlar. Müslümanlıkla 1 gram alakaları yok. Tarikatlarından ne öğrendilerse şeriat'ı o sanıyorlar. Allah'ın şeriatını melekler yerine getirse hiç biri cezasız kalmayacak bu yüzsüzlerin. En başta konu tacizi, tecavüz, hırsızlık, kul hakkı olunca susan kendileri, mafyaları, teröristleri salanda yine kendi seçtikleri ama kötü olan yasalar. 20 senedir hukuku ve anayasayı kötülüyorlar ama hiç birini yerine getirmiyorlar. Sokaklar 17 tane dosyaya sahip sapkın insanlarla kaynıyor. Şeriat gelsinde canınızın istediğini şeriat adı altında öldürün artık.

TÜM YORUMLARI OKU (58)