Afrodizyak Etkisi Yarattı! Erkekleri Etkilemek İçin Vajina Sıvısından Parfüm Üreten Kadın

Ortaçağ Avrupa'sında kullanıldığı iddia edilen bir yöntem, geçtiğimiz günlerde bir kadın tarafından günümüz dünyasında kullanıldı. Daily Mail'den sizler için derlediğimiz içeriğimizde vajina sıvısının erkekleri etkilemede nasıl işe yaradığını anlattık.  👇👇

Feromon olarak bilinen karşı cinsi uyaran salgının kokusunun çekicilik konusunda büyük rol oynadığına inanılıyor.

Geçtiğimiz günlerde bir kadın vajina salgısının afrodizyak parfüm olarak kullanıldığında erkekleri çekip çekmeyeceğini denemek istedi.

Bunun nasıl yapılacağına dair biraz araştırma yapan Allison Ramirez kendi kişisel kokusunu yaratmak amacıyla parfüm üreticilerinden biriyle iletişime geçti. Firmanın sosyal medya yöneticisi ürünü test etti ve işe yaradığını gördü.

Allison sedir ağacı, gül ve civet kokusunu vajinal salgı kokusuyla birleştirerek kendi kokusunu yarattı.

Parfümü kullanarak birkaç buluşmaya gitti ve buluşmalarının hepsinde parfümün etkisini ciddi bir şekilde gördü.

İlk olarak eski bir arkadaşıyla buluştu ve buluşma fotoğraf kabininde küçük bir öpüşmeyle sonuçlandı.

Arkadaşının 'Dayanamıyorum. Kokun yüzünden.' dediğini söyledi.

Sonraki gün parfümü yeniden kullanarak McDonald's'a gittiğini, oradaki kasiyerin her zamankinden daha iyi davrandığını belirtti.

Bir gün sonrasında ise sıradan bir arkadaşıyla dışarı çıktığını ve arkadaşının ertesi gün yeniden buluşmak için mesaj attığını anlattı.

Allison parfümün işe yaradığını denedi ve onayladı. Parfüm üreticilerinin bundan ilham alarak harekete geçip geçmeyeceği ise merak konusu... 🤔🤔

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
03.11.2017

"At yalanı, skyim inananı" adlı içeriğimize hoş geldiniz...

hoşbulduk kardeşim

03.11.2017

İnandırıcı gelmemiş ama vajina sıvısı çiftleşme çağrısı demek, o açıdan farkında olmadan erkeklerin içgüdülerini tetiklemesi gayet normal. Bir başka deneyde aylık üreme döngülerinin farklı dönemindeki kadınlara tişörtler giydirilip terlemeleri sağlanıyor. Daha sonra bu tişörtler deneyden habersiz erkek deneklere gösteriliyor. Bir parfüm testinde parfüm konusunda fikir belirttiklerini zanneden yüzlerce erkek tişörtlerin kokusuna bakıyor ve sonuçmu? Ezici bir çoğunluk yumurtlama dönemindeki (yani gebe kalmak için en müsait dönemdeki) kadınların giydiği tişörtlerdeki parfümlerin çok daha güzel olduğunu söylüyor. Hayvanlardan o kadar farklı değiliz. Farkında olmadan yaydığımız kokularla çiftleşme çağrısı yapıp feromonlar yüzünden tahrik olabiliyoruz.

Pasif Kullanıcı
03.11.2017

çirkin,kilolu,engelli vs bi kıza yapsınlar da inanalım aq..buda çok güzel değil tamam da..fotoğraf kabininde vs kıstırırsa,afrodizyağa gerek olduğunu düşünmüyorum..ayrıca orası amerika,herşey serbest..sadece vajina sıvısı yok buarada,gül,sedir ağacı vs kokularının da etkisi olabilir..tek başına o kokuyu sürüp çıksa kimse yanına yaklaşmaz belkide?ayrıca büyülerde böyle yapılıyo..

TÜM YORUMLARI OKU (42)