Afrikalı Dolandırıcı Sanıp Dalga Geçtiği Kişi Çinli Yöneticisi Çıkan Avukat Herkesi Güldürdü!

Son günlerde yüzlerce vatandaş yabancı numaraların özellikle de Afrikalı insanların WhatsApp'tan mesaj gönderdiğini belirtmişti ve bu durum gündem olmuştu. Birçok kullanıcı da kendilerine gönderilen mesajları paylaşmıştı. Bir avukat da kendisine Afrikalı bir yabancı numaranın yazdığını düşünerek dalga geçti. Tabii gerçek bambaşka çıktı.

Sosyal medyada birçok kişi yabancı uyruklu kişiler tarafından WhatsApp'tan mesaj gönderildiğini belirtmişti.

Özellikle Güney Afrika, Endonezya ve Hindistan gibi ülkelerden gelen mesajlardan vatandaşlar şikayet etmişti. Çeviri uygulamaları aracılığıyla Türkçe mesajlar atan bu şahıslar herkesi bıktırmıştı.

Twitter kullanıcısı Güven Kurtul da yabancı bir numaradan 'Merhaba' mesajı aldığını paylaştı fakat durum bambaşka çıktı!

Kurtul, 'Merhaba' yazan kişiye 'Merabana meraba kardeş' yazılı dalga geçen bir görsel göndermiş. Tabii karşıdaki şahıs da çalıştığı firmanın Çin müdürü çıkmış.

Kahkaha attıran bu diyalog da görenleri güldürdü:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Hastanelerin Acil Servislerine Gelen Garip Ama Gerçek Hasta Şikayetlerini Duyunca Halinize Şükredeceksiniz!
Eğitimli Bir Türk Erkeğinin İki Beklentisi Olduğunu Yazan Kullanıcının Analizi Tartışma Yarattı!

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
14.08.2023

merhaba yazdıktan sonra mesajı bitirmeden tanıtsın kendini tek mesajda...ne o öyle merhaba eeee bekleyım ne yazacak olurmu

14.08.2023

aslında tek hatası 2 mesaj yazmak olmuş. muhtemelen ilk mesajı gönderip açıklamaya başlamış , bizimki dayanamamış hemen atlamış. çünkü iki mesaj arası 3 dakika. bu da mesaj yazım hızı ile ilgilidir zannedersem.

14.08.2023

Mabattan uydurma haber

14.08.2023

Dolandırıcı korkusu kafamızda yer ettiği için oluyor böyle şeyler yorumlara yazdım benim de benzeri başıma geldi. Hatta bir arkadaşı polisler aramış karakoldan arıyoruz bir olayla ilgili ifade vereceksiniz diyince dolandırıcı diye küfredip yiyorsa gelin alın diyor biraz sonra kapı çalıyor bakıyor polis gelmiş :) meğer çok önceden bir trafik olayı ile ilgili adı geçiyormuş.

14.08.2023

Hukukçularımız her yerde…

15.08.2023

Bir doğulu olarak değil maalesef.

TÜM YORUMLARI OKU (19)